Jak widzicie, Bongman żyje, i ma się świetnie
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby rudy to by pasowało, ale wiemy też, że miał mikropenisa, więc to nie on
Podobało mu się, bo aż klasnął z radości.
konto usunięte
2020-06-14, 12:35
Juzwa napisał/a:
Podobało mu się, bo aż klasnął z radości.
Ruchy trochę pedalskie .
konto usunięte
2020-06-14, 12:43
bongman-klasyka wielu młodych nawet nie wie o kim mowa.
jbone napisał/a:
bongman-klasyka wielu młodych nawet nie wie o kim mowa.
Teraz patrząc co na sadola wrzucają to zdecydowana większość nie wie o kim mowa. A Bongmana podobno w Argentynie widziano w stroju borata.
Bongman do NL wyjechał, kiedyś mi pisał z nowego nicka ale teraz nie wiem co się z nim dzieje. Bong brachu, jak żyjesz to się odezwij na PW!
żmij
2020-06-14, 13:58
phrontch napisał/a:
Jak widzicie, Bongman żyje, i ma się świetnie
Teraz łapie kraby na żywego robaka.
Naprawdę myślisz, że sobie polepszył?
No to napisz o kim mowa,bo sam nie wiem.Jestem tutaj od kilku lat,ten temat się przewija,ale nikt tego jeszcze nie podsumował
O legendzie Bongmanie nawet na wykopie słyszeli.
Najlepsze jest to ze przez bongmana to ja sie tutaj znalazłem bo go co nie co znałem jak jeszcze mieszkałem w sosnowcu. Ale nie lubie o tym mówić z pewnych powodów
mygyry napisał/a:
Niby rudy to by pasowało, ale wiemy też, że miał mikropenisa, więc to nie on
skąd to wiesz? Robiłeś mu loda czy ki c🤬j?
A tak w ogóle to gdzie ta franca Bongman? Nie widziałem go tutaj już bardzo długo. Jakiś krab go zeżarł czy jak?
suchy80 napisał/a:
A tak w ogóle to gdzie ta franca Bongman? Nie widziałem go tutaj już bardzo długo. Jakiś krab go zeżarł czy jak?
w maju się logował
Halman napisał/a:
Najlepsze jest to ze przez bongmana to ja sie tutaj znalazłem bo go co nie co znałem jak jeszcze mieszkałem w sosnowcu. Ale nie lubie o tym mówić z pewnych powodów
Oj biedaczek... Bongman cię zostawił.
W sumie to nikogo nie interesują wasze prywatne sprawy.