Że problemu nie ma itp.
Obejrzałem dosłownie chwile k🤬a ile tam gowna ciemnego chodzi jap🤬le.
Ja dokładnie tak to widziałem.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Chcesz widzieć rzeczywistość, to rusz dupę i zobacz na własne oczy, a nie w internecie.
[ Dodano: 2025-06-21, 16:43 ]
Zgaduje że "Twój czarny pan" zaraz napisze że to nie prawda
Że problemu nie ma itp.
Obejrzałem dosłownie chwile k🤬a ile tam gowna ciemnego chodzi jap🤬le.
Napiszę, że problem jest tu i tam. Ale nie taki, jak go malują.
A ten to jakiś wk🤬iający patostreamer co troluje przypadkowych ludzi i próbuje c🤬j wie co udowodnić. Chyba sam nie wie co.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Chcesz widzieć rzeczywistość, to rusz dupę i zobacz na własne oczy, a nie w internecie.
Napiszę, że problem jest tu i tam. Ale nie taki, jak go malują.
A ten to jakiś wk🤬iający patostreamer co troluje przypadkowych ludzi i próbuje c🤬j wie co udowodnić. Chyba sam nie wie co.
No nie do końca u nas przynajmniej w moim mieście to tak nie wygląda brudasa się spotka ale nie w takiej ilości czasem też idzie spotkać k🤬y z workami na śmieci na głowie ale nie ma ćpunów, na rynku to co najwyżej naj🤬ego spotkasz wieczorem czy tam w nocny weekend.
I to jest właśnie to nie chce aby miastach mojego kraju to tak wyglądało po prostu.
Może i patostreamer ale pokazał coś czego chce uniknąć.
Chociaż tak gdyby się tak zdarzyło kiedyś że tak by to wyglądało istnieje jedno rozwiązanie sp🤬alać na prowincje nie mieszkać w mieście.
Bo pewnym jest że to miasta oberwą tym syfem raczej nie wsie.
Ale było by mi zajebiście przykro że miasto gdzie leżą królowie Polski tak wygląda.
Ale mam pytanie napisałeś " Napiszę, że problem jest tu i tam. Ale nie taki, jak go malują.."
To jak wygląda ten problem twoim zdaniem ? Uważasz że to super że miasto u nich tak wygląda ?
Nie wiem czuł byś się zajebiście mając takie widoki w miejscu w którym mieszkasz od urodzenia i kiedyś tak nie wyglądało ?
Może mi zajebiesz radę że trza to zaakceptować ? Nie mam k🤬a takiego zamiaru.
widzieć rzeczywistość, to rusz dupę
Nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku, prawda?
[ Dodano 2025-06-21, 19:01 ]
Polak mieszkający od lat w UK
Ponoć nazywa się Frederick - mało polskie imię. Chyba że się tam urodził. TO już nie Polak.
Ponoć nazywa się Frederick - mało polskie imię. Chyba że się tam urodził. TO już nie Polak.
nie wiem czego sie doszukujesz mówi normalnie po naszemu a dawne prawo restrykcyjne jak w usa w uk nie obowiązuje
[ Dodano 2025-06-21, 22:38 ]
żal mi cie bo nie rozumiesz że Ukraińcy u nas którzy pracują brzydzą sie tych co pis wpuścił
[ Dodano: 2025-06-22, 11:39 ]
co do Ukraińców popieram cię ci co są u nas od ponad dekady są tacy jak my a to co pisiory wpuścili to były miny na tuska jak spłacanie długu ukrainy oddawanie pieniędzy UE a konfederacja chce otworzyć granice z Białorusią to śmierć żołnierza poszła na marne