Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zauważcie, że lewactwo już nie używa terminów jak "ubogacenie" "tygiel kulturowy" "różnorodność". Ten cel został już osiągnięty. Ciekawe, czy pożyteczni idioci, czytając teksty z GWna 15 lat temu tak właśnie wyobrażali sobie "tygiel kulturowy". Ja dokładnie tak to widziałem.
Zgłoś
Fx12 2025-06-21, 8:10 3
Łudzicie się że u nas będzie inaczej ?
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-21, 8:11
ten co go osłania to jego kolega Polak mieszkający od lat w UK tak na marginesie
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-21, 10:43 9
Zgaduje że "Twój czarny pan" zaraz napisze że to nie prawda
Że problemu nie ma itp.
Obejrzałem dosłownie chwile k🤬a ile tam gowna ciemnego chodzi jap🤬le.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-06-21, 14:20
Znowu to gówno....
Zgłoś
nxyyy 2025-06-21, 15:14
Trochę podobnie jak w Polsce.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-21, 16:41
zn506 napisał/a:

Ja dokładnie tak to widziałem.

W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Chcesz widzieć rzeczywistość, to rusz dupę i zobacz na własne oczy, a nie w internecie.

[ Dodano: 2025-06-21, 16:43 ]
MysteryMan napisał/a:

Zgaduje że "Twój czarny pan" zaraz napisze że to nie prawda
Że problemu nie ma itp.
Obejrzałem dosłownie chwile k🤬a ile tam gowna ciemnego chodzi jap🤬le.

Napiszę, że problem jest tu i tam. Ale nie taki, jak go malują.
A ten to jakiś wk🤬iający patostreamer co troluje przypadkowych ludzi i próbuje c🤬j wie co udowodnić. Chyba sam nie wie co.
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-21, 18:35 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Chcesz widzieć rzeczywistość, to rusz dupę i zobacz na własne oczy, a nie w internecie.
Napiszę, że problem jest tu i tam. Ale nie taki, jak go malują.
A ten to jakiś wk🤬iający patostreamer co troluje przypadkowych ludzi i próbuje c🤬j wie co udowodnić. Chyba sam nie wie co.

No nie do końca u nas przynajmniej w moim mieście to tak nie wygląda brudasa się spotka ale nie w takiej ilości czasem też idzie spotkać k🤬y z workami na śmieci na głowie ale nie ma ćpunów, na rynku to co najwyżej naj🤬ego spotkasz wieczorem czy tam w nocny weekend.
I to jest właśnie to nie chce aby miastach mojego kraju to tak wyglądało po prostu.
Może i patostreamer ale pokazał coś czego chce uniknąć.
Chociaż tak gdyby się tak zdarzyło kiedyś że tak by to wyglądało istnieje jedno rozwiązanie sp🤬alać na prowincje nie mieszkać w mieście.
Bo pewnym jest że to miasta oberwą tym syfem raczej nie wsie.
Ale było by mi zajebiście przykro że miasto gdzie leżą królowie Polski tak wygląda.
Ale mam pytanie napisałeś " Napiszę, że problem jest tu i tam. Ale nie taki, jak go malują.."
To jak wygląda ten problem twoim zdaniem ? Uważasz że to super że miasto u nich tak wygląda ?
Nie wiem czuł byś się zajebiście mając takie widoki w miejscu w którym mieszkasz od urodzenia i kiedyś tak nie wyglądało ?
Może mi zajebiesz radę że trza to zaakceptować ? Nie mam k🤬a takiego zamiaru.
Zgłoś
zn506 2025-06-21, 19:00
TwójCzarnyPan napisał/a:

widzieć rzeczywistość, to rusz dupę

Nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku, prawda?

[ Dodano 2025-06-21, 19:01 ]
CanesVenatici napisał/a:

Polak mieszkający od lat w UK

Ponoć nazywa się Frederick - mało polskie imię. Chyba że się tam urodził. TO już nie Polak.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-21, 22:34
zn506 napisał/a:

Ponoć nazywa się Frederick - mało polskie imię. Chyba że się tam urodził. TO już nie Polak.

nie wiem czego sie doszukujesz mówi normalnie po naszemu a dawne prawo restrykcyjne jak w usa w uk nie obowiązuje

[ Dodano 2025-06-21, 22:38 ]
zn506 napisał/a:

żal mi cie bo nie rozumiesz że Ukraińcy u nas którzy pracują brzydzą sie tych co pis wpuścił

[ Dodano: 2025-06-22, 11:39 ]
zn506 napisał/a:

co do Ukraińców popieram cię ci co są u nas od ponad dekady są tacy jak my a to co pisiory wpuścili to były miny na tuska jak spłacanie długu ukrainy oddawanie pieniędzy UE a konfederacja chce otworzyć granice z Białorusią to śmierć żołnierza poszła na marne
Zgłoś
psyhepl 2025-06-26, 17:07
Mieszkałem tam 10 lat i mam to w dupie!

[ Dodano: 2025-06-26, 17:08 ]
Fx12 napisał/a:

Łudzicie się że u nas będzie inaczej ?

nie dożyjesz takich czasów ciesz się hehe
Zgłoś