Teraz co prawda ciężko się zorientować w płciach, ale czy to aby nie pani poleciała?
czy mi się wydaje, czy jednak jest hard? znaczy do sadisticowego harda brakuje ujęć zza drzew, ale odnoszę wrażenie, że pani z filmiku wylądowała trochę za bardzo na lewo od tego gdzie prowadziła dalsza trasa o.O
ale fakt faktem - poooooleciała!
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-PalikotInnych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"

tyle w temacie

podpis użytkownika
koń rafał , koń rafał , nananinana , KOŃ RAFAŁ !

I to pytanie które nie da mi spokoju... Dokąd on k🤬a poleciał?? No i dokąd on k🤬a miał lecieć?
Schowajcie k🤬sy bo to nie babka
To koleś i nazywa się Nico Vink.

I tam z lewej strony gdzie lądował był negatyw (lądowanie) zarówno jak i na wprost. Po prostu wybrał inną linię trasy niż by się wam mogło wydawać.
Zniknal z radaru jak tu154
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
terrorerror napisał/a:
Teraz co prawda ciężko się zorientować w płciach, ale czy to aby nie pani poleciała?
Nie, to koleś. Konkretnie Nico Vink.
seba1415 napisał/a:
Chyba kobitka, słychać pisk przy nieuchronnym p🤬lnięciu o glebe.
To nie pisk, tylko gwizdanie. I to nie jest kobitka.
Abi.M.Sahim napisał/a:
czy mi się wydaje, czy jednak jest hard? znaczy do sadisticowego harda brakuje ujęć zza drzew, ale odnoszę wrażenie, że pani z filmiku wylądowała trochę za bardzo na lewo od tego gdzie prowadziła dalsza trasa o.O
To facet, a za drzewami było lądowanie.
podpis użytkownika
Jestem zaściankowym homofobem, dz🤬ko.
Mam wrażenie że była to kobitka z pasją miażdżącą nie jednemu jaja