👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak wygląda każdy samochód wg. rządu - połowa należy się dla Ciebie (jeżdżenie z punktu A do punktu B), połowa (w postaci akcyzy i podatków) dla państwa

"Półgarbus" a ja czytam półgrubas... Oo za mocną herbatę se zrobiłem
Samilo napisał/a:
za mocną herbatę se zrobiłem
Właśnie! Nie zalałem herbaty

Pro ten garbus

Samilo napisał/a:
półgrubas
Ja też przeczytałam to samo. Przyzwyczajenie, za dużo o grubasach na tej stronie.
Samochód niezły.

Cytat:
Kto jeszcze przeczytał pół-grubas ?
Pewnie większość osób z nadwagą.

wiem czemu , bo to ze spadku babci i na pół z bratem wzieli garbusa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie