👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie no co jak co ale z z patolami trzeba ostro .. przekaz , mimo tego żę wulgarny i nie na "poziomie", to trafny
Bamboleiro napisał/a:
Z pewnością nagrali to policjanci
![]()
To powinno zakończyć waszą dyskusje i inne debilne komentarze.

no niestety samą prawdę śpiewają dzieciakach z pokolenia JP - tak właśnie jest, że szczekają i uciekają jak małe kundelki. Sama prawda w tym kawałku

Nuta nagrana jakiś czas temu przez Policjanta na trochę wyższym poziomie

Mi sie ogolnie podobalo, bo "dresowy swiat" ma coraz wieksze luzy, i za bardzo im sie pobłaża.
Pomysł 100%
Tekst 100%
Przekaz 100%
Do JP-ków i patoli nie ma co wierszem oraz piękną prozą bo nie załapią, trzeba tak żeby dotarło. Nagle zaczęło Wam przeszkadzać kilka wulgaryzmów? (właściwie użytych) Patrzcie jacy wrażliwi, sonety na dobranoc pewnie czytają, zaraz po wylogowaniu z harda
Pełne poparcie. Aż się zalogowałem żeby piwo dać.
Tekst 100%
Przekaz 100%
Do JP-ków i patoli nie ma co wierszem oraz piękną prozą bo nie załapią, trzeba tak żeby dotarło. Nagle zaczęło Wam przeszkadzać kilka wulgaryzmów? (właściwie użytych) Patrzcie jacy wrażliwi, sonety na dobranoc pewnie czytają, zaraz po wylogowaniu z harda
Pełne poparcie. Aż się zalogowałem żeby piwo dać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie