Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Policja i weterynarz
konto usunięte • 2015-06-15, 22:02
Dyżurny na policji odbiera telefon:

- Halo? Przyjedźcie na ulicę Promienną 34, tylko od razu z weterynarzem, bo pod numerem 18 facet katuje psa.
- A skąd pan wie?
- No bo słychać walenie, piski i sąsiada, który krzyczy "Bierz go, suko! Lubisz to, suko!"

ukryta treść
W sumie kawał, ale sytuacja naprawdę miała miejsce i pewnie nie było, bo telefon ten wykonał przy mnie znajomy, kiedy już nam się znudziło brechtanie, tudzież chlanie pod akompaniament jego sąsiada zza ściany. Przypomniałem sobie przed chwilą, kiedy sam tekst wpasował mi się w wątek o waleniach.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dr_dex 2015-06-15, 23:50 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-16, 0:10 4
@up Ctrl + kółko myszy w górę
Zgłoś
Ruchacz_Dmuchacz 2015-06-16, 1:20
@2xUp - skopiuj tekst i wklej w cokolwiek (nawet pasek adresu). Pozdrawiam.
Zgłoś
freaky 2015-06-16, 11:32 9
No no, dowcip z klimatem

ukryta treść
umiarkowany suchy
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:19 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krz2 2015-06-17, 22:21 1
Trzeba było przyjść i brać jak krzyczał
Zgłoś
Kooondor2000 2015-06-17, 22:22 1
Do autora : Jesteś totalnie bezmózgim pojebem. Mam nadzieję, że jak kiedyś będziesz potrzebował natychmiastowej lekarskiej pomocy, będzie numer zajęty, bo akurat ktoś będzie robił sranka pranka. Dziękuje dobranoc.
Zgłoś
eunstachy 2015-06-17, 22:26
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:29 3
@ups Dobra, żebyście się nie zabrandzlowali na śmierć swoją świętoszkowatością, to dodam, że oczywiście ostatecznie policja została wezwana bez weterynarza, bo kolega wyjaśnił w następnym zdaniu, że tak naprawdę chodzi o parę, która niemal codziennie uprawia seks tak głośno, że dwa piętra słyszą. Telefon trwał krótko i wszyscy mieli lekki ubaw, a chłopak z patrolu interwencyjnego po otwarciu drzwi i zobaczeniu miny mojego znajomego parsknął śmiechem, więc treść zgłoszenia najwidoczniej została przekazana dalej w formie anegdoty.

Myślałem, że taki rozwój wydarzeń można zostawić w domyśle, jednak niestety najwyraźniej - w związku z niską domyślnością pleno titulo Narodu - nie można.
Zgłoś
RmX 2015-06-17, 22:35 1
Sąsiad r🤬ał laskę, a Ciebie znajomy.
Zgłoś
crossdressphyxia 2015-06-17, 22:43 4
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-18, 0:11 1
Zgłoś
thewhitestar 2015-06-18, 5:16 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-18, 12:43
Zamiast mu pogratulować to na psy dzwoni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem