...no chyba, że stwierdzają, że jadą i Ci nie pomogą to wtedy zmieniasz zdanie
Wszystkim, którzy poczują się urażeni tytułem oznajmiam, że nie mam nic do policji. To była ironia.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Prawidłowa reakcja gliniarzy. Jakaś małpa japę drzeć będzie.
tutaj to potrzebnych jest dwóch rosłych pielęgniarzy z kaftanem wiązanym na plecach ...
Pabulon by załatfił sprawe po co psychiatryki zapychać.
Odpowiednia dawka, akt zgonu i karawan pogrzebowy
eh... " is it against the law to insult a man in blue? " Nie wiem jak w Polsce, ale w USA policjantów można obrażać , ale należy spełnić pewne warunki. Nie można obrażać w czasie popełniania przestępstwa lub wykroczenia , lepiej unikać wulgaryzmów , lepiej mówić spokojnie, ponieważ krzyki mogą zostać zinterpretowane jako agresja i zagrożenie porządku publicznego.
Co za p🤬lona głupia c🤬a... Jak kończy drzeć ryja i przygotowuje się do wdechu powinni jej sypnąć z gazu...
podpis użytkownika
Ola gringo
Nie potrafił bym służyć w policji w Portland, ani nigdzie w USA, mam jakoś dziwnie automatyczny prawy podbrutkowy z okazji antifa, blm, lgbtq+pedofile...
Pajan napisał/a:
Prawidłowa reakcja gliniarzy. Jakaś małpa japę drzeć będzie.
To nie małpa...raczej świnia, wyraźnie słychać kwik świni...
Powinni im zafundować wycieczkę na protest w Rosji.
podpis użytkownika
Nothing really matters
Konto usunięte
2020-07-03, 21:46
W łóżku dobrze piszczeć musi w trakcie zbliżenia.
Jak dla mnie c🤬jowe zachowanie policjantów. P🤬da poczuła się zwycięska. Powinni zawieźć ją prosto do zakładu psychiatrycznego.
Konto usunięte
2020-07-04, 1:57
PięknyMarian napisał/a:
Nie potrafił bym służyć w policji w Portland, ani nigdzie w USA, mam jakoś dziwnie automatyczny prawy podbrutkowy z okazji antifa, blm, lgbtq+pedofile...
Co to jest "brutka"?