👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczecin, ul. Pawła Stalmacha, dnia 07.10.2016r, godzina 17.28 (przejście dla pieszych obok parkingu "Biedronki"). Policyjny radiowóz Kia Cee'd HPW A191 (W191), nie ustąpił pierwszeństwa pieszym na przejściu, oraz ominął auto zatrzymujące się przed tym przejściem.
jak dla mnie to są dwa wykroczenia...
P.S. Wrzućcie filmik na inny serwer, bo skasują...
jak dla mnie to są dwa wykroczenia...
P.S. Wrzućcie filmik na inny serwer, bo skasują...

mazga50 Jest już na chomikowni sadola, stąd nikt nie usunie. Mam nadzieję, że sprawca zostanie potraktowany nie lepiej ani nie gorzej, niż przeciętny obywatel karany zazwyczaj przez niego w identycznej sytuacji.
deliriumpermanent napisał/a:
mazga50 Jest już na chomikowni sadola, stąd nikt nie usunie. Mam nadzieję, że sprawca zostanie potraktowany nie lepiej ani nie gorzej, niż przeciętny obywatel karany zazwyczaj przez niego w identycznej sytuacji.
"niestety w toku postępowania wyjaśniającego nie udało się ustalić kierującego pojazdem"

Teraz należało by to wysłać do TVN TURBO i byłby to hit pod tytułem "Uwaga Pirat"

@up.
Twój awatar to Ty w Rl ? Nie żeby coś, każdy musi zaszaleć w młodości, ale ...
Twój awatar to Ty w Rl ? Nie żeby coś, każdy musi zaszaleć w młodości, ale ...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie