👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Juzwa napisał/a:
Chłopczyku, znam tę sytuację zdecydowanie lepiej niż redaktor i na pewno lepiej niż ty. Nie chciało mi się szukać innego źródła, co zresztą napisałem, poszukaj sam. Było dokładnie tak jak napisałem PAJACU.
Im bliżej ci do tej sytuacji, tym gorzej o tobie świadczy, co nie zmienia faktu, że wypisujesz farmazony. Żadne źródło ogólnodostępne nie potwierdza twoich rewelacji, a innych nie mam zamiaru szukać. Podaj takie, które potwierdza twoje fantazje albo stul pysk. Czy jak powiem, że twoja matka się całe życie puszczała, to ja mam udowodnić, że się puszczała czy ty, że nie?

Prześladują chłopaków z antify, a oni chcą tylko w spokoju spać w swoim obsranym śpiworze!
mackuu napisał/a:
robię sobie z ciebie pośmiewisko :
Pośmiewisko to robisz z siebie pacanie. Trzy ci w cztery, albo 4 ci w 4, to bardziej gramatycznie. Chociaż nie wiem, czy to by nie sprawiło ci przyjemności.
Juzwa napisał/a:
Pośmiewisko to robisz z siebie pacanie. Trzy ci w cztery, albo 4 ci w 4, to bardziej gramatycznie. Chociaż nie wiem, czy to by nie sprawiło ci przyjemności.
No panie, jestem pod wrażeniem. Elokwentny pocisk, tak na poziomie piątej klasy szkoły podstawowej. To nie ładnie znęcać się nad osobami słabszymi intelektualnie, ale w końcu to Sadistic, więc jest to nawet wskazane, dlatego pozwolę sobie kontynuować. Jako że już zaprezentowałeś swoje bajko pisarskie zacięcie, pisząc o zamurowanych żywcem bezdomnych bez wody ni strawy, to może biorąc pod uwagę ile ta twoja bajka z mchu i paproci dostała piw, podjąłbyś się czegoś obszerniejszego? Proponuję tytuł: "Ali-Juzwa i pięćdziesięciu dwóch troglodytów"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie