👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nyrewesa napisał/a:
Pedały dostały trochę więcej władzy i im palma odbija.
Jaką oni tam mają władzę, jak ich milicjanty do "czubkowa" zabierają.
Marnotrawstwo roboczogodzin policjantów. A wystarczyło polać budynek benzyną i podpalić. Chociaż benzyny też trochę szkoda na to lewackie ścierwo.
Gmork napisał/a:
Jaką oni tam mają władzę, jak ich milicjanty do "czubkowa" zabierają.
Najpierw do Honolulu
McQurwa napisał/a:
Squat to wylęgarnia lewackiego robactwa
Może hipisi też?
mackuu napisał/a:
Ty to chyba jesteś jakimś masochistą intelektualnym , wypisujesz farmazony, po czym sam podajesz źródło, które potwierdza, że to gówno prawda. Zacytuj proszę fragment przytoczonego przez ciebie tekstu, który mówi o tym, że: "Squatersi zostali w środku. Po paru dniach bez wody i jedzenia zaczęli prosić, żeby ich wypuścili. Ochroniarze ich w końcu wypuścili"
Pajacu.
Chłopczyku, znam tę sytuację tak jakby od wewnątrz zdecydowanie lepiej niż redaktor i na pewno lepiej niż ty. (nie, nie jestem i nie byłem squatersem) Nie chciało mi się szukać innego źródła, co zresztą napisałem, poszukaj sam. Było dokładnie tak jak napisałem PAJACU.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie