jak ktoś nie ogarnia podstaw angielskiego, to niech nawet nie włącza... warto obejrzeć.
dla niecierpliwych od 0:25
pzdr z0nk
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste

Normalnie taki numer najlepszy jako trik na 18-tkę kumplowi albo na wieczór panieński
dawno tak dobrego pranku tu nie bylo
konto usunięte
2011-09-01, 10:03
Zakrztusiłem się herbatą jak to oglądałem:D najlepszy motyw na końcu jak odjeżdżają strzelając
konto usunięte
2011-09-01, 10:11
Dla tych co jednak nie ogarniają angielskiego :
Gdzie jest ta mała dziewczynka, gdzie ona jest, gdzie jest ta małą dziewczynka, gdzie ona jest x27
O tu jest ta małą dziewczynka, heheheheheh x1
Ps dialogi z radia można olać
@up
dobrze, że jednak objaśniłeś. A tak BTW to nie masz zaraz rozpoczęcia roku szkolnego?
konto usunięte
2011-09-01, 10:32
Zdecydowanie mi się podobało.
konto usunięte
2011-09-01, 13:45
Każdy teraz pisze komenta o tym jakie to jest dobre aby udowodnić, że zrozumiał co tam powiedzieli.
padlem xD zajebisty zarcik
Mała dziewczynka jest w 1:34
konto usunięte
2011-09-01, 15:26
hahaha; DD Ale Się uśmiałem ; )
@Suchy945
nie dołuj mnie, taki poziom angielskiego to dzieciaki poznają już w podstawówce, a nie kurna na studiach O.o
a że Ci się nie chce/nie chciało uczyć to już Twoja sprawa.
Czy tylko mi nie szkoda tych żółwi ?