Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Policja schodzi na psy...
hellbwoi • 2021-03-09, 15:44
Starszy aspirant Narkotyki w natarciu...

Cytat:

Policja używa sygnałów świetlnych i dźwiękowych. Nagrywający chcąc ustąpić miejsca przejeżdża za sygnalizator nadający sygnał czerwony. A tutaj niespodzianka. Policjanci użyli sygnałów aby rzekomo zatrzymać nagrywającego za przepaloną żarówkę tablicy rejestracyjnej. Co okazało było nieprawdą ... więcej na filmie.

Zgłoś
Pandemio-psychoza 2021-03-09, 15:57 38
Znowu jakiś "psi wytrysk" dręczy ludzi zamiast im służyć?
Zgłoś
Hyena83 2021-03-09, 15:59 23
Szukali c🤬ja do dupy.
No dziurę trzeba załatać.... budżetową
Od pewnego czasu wszystkie mandaty wynoszą pińcet
Zgłoś
mateusz165 2021-03-09, 16:02 70
I jak normlany obywatel tego kraju ma szanować tych pseudo policjantów. Na każdym kroku filmiki z "udanymi interwencjami" super wyćwiczonych "komandosów" z policji nie strzelaj w instrybutor i tyle:D
Zgłoś
Asuritta 2021-03-09, 16:20
Pandemio-psychoza napisał/a:

Znowu jakiś "psi wytrysk" dręczy ludzi zamiast im służyć?

Oni nie są do służenia tylko ochrony i łapania bandziorów politycy powinni nam służyć, myślisz pojęcia... ja czekam jak obalą policje zacznę kraść i mordować faceci kobiety dzieci jeden c🤬j sami tego chcecie pozbywając się policji mylicie pojęcia i każdego do jednej szufladki wkładacie róbcie dalej chwdp JP (jesteś pedałem i podaj %) Narazie dzieki policji nie mogę ale chętnie bym chciał takich zdrajców wystrzelać jak pis po psl sld konf. n lewica kukiz petru wszystkich dziękuje że jest policja bo bym zrobił coś czego nie chce a chce
Zgłoś
gorczański 2021-03-09, 16:23 3
O ty k🤬a piracie drogowy, Ty.
Jak jechali, jak stali! xD
Zgłoś
~Dostojny 2021-03-09, 16:38
"panowie, panowie, panowie" dobrze, że nie władzuchno najukochańsza. Co za p🤬da j🤬a. Wcale się nie dziwię, że milicjanty robią sobie jaja z takich frajerów - "brał jakieś narkotyki?"

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
zeus6 2021-03-09, 16:43 1
Ciesz sie że nie masz zarzutu za czynną napaść na funkcjonariusza.
Zgłoś
kothletino 2021-03-09, 16:56
Mo to pachnie urazem psychicznym do służb mundurowych oraz nerwicą lękową przy konieczności kierowania pojazdem co praktycznie uniemożliwia podjęcie mi pracy w celu utrzymania siebie i/czy rodziny.
Zgłoś
banerr 2021-03-09, 17:07 24
Asuritta napisał/a:

Oni nie są do służenia tylko ochrony i łapania bandziorów politycy powinni nam służyć, myślisz pojęcia... ja czekam jak obalą policje zacznę kraść i mordować faceci kobiety dzieci jeden c🤬j sami tego chcecie pozbywając się policji mylicie pojęcia i każdego do jednej szufladki wkładacie róbcie dalej chwdp JP (jesteś pedałem i podaj %) Narazie dzieki policji nie mogę ale chętnie bym chciał takich zdrajców wystrzelać jak pis po psl sld konf. n lewica kukiz petru wszystkich dziękuje że jest policja bo bym zrobił coś czego nie chce a chce

Psy mają służyć wiernie społeczeństwu. To nie praca tylko służba za którą wszyscy płacimy.
Zgłoś
Z................w 2021-03-09, 17:37
przejechał na czerwonym czy nie? Proste
Zgłoś
ellsworth 2021-03-09, 18:23 14
Pisowska ubecja tylko do tego jest zdolna, a jak ma zatrzymać kogoś kto na prawdę ucieka samochodem to są bezradni jak dzieci. Żywię głęboką pogardę dla tej formacji ucisku, która od roku jedyne co robi to wp🤬la mandaty babciom za siedzenie na ławkach w parku i robi naloty na ludzi, którzy próbują utrzymać przy życiu swoje biznesy!
Zgłoś
pro_avenger 2021-03-09, 18:48 4
Za jazdę bez podświetlenia czesci tablicy powinni mu zabrac lejce. To jest elementarna wiedzą. Zawsze przed rozpoczęciem jazdy należy sprawdzić z tyłu zarówki nad tablica.
Zgłoś
RAZAK 2021-03-09, 18:52 26
pro_avenger napisał/a:

Za jazdę bez podświetlenia czesci tablicy powinni mu zabrac lejce. To jest elementarna wiedzą. Zawsze przed rozpoczęciem jazdy należy sprawdzić z tyłu zarówki nad tablica.

nie zesraj sie c🤬jozo

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
prezio87 2021-03-09, 18:52 2
no trzeba zapchać dziurę budżetową jak pinokio rozj🤬 z kaczką gospodarkę.

podpis użytkownika

c2FtIHNwaWVyZGFsYWo=
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie