Jako, ze poprzedni temat o awaryjnym zdejmowaniu blokad pewnej prywatnej firmy chapneliscie jak mlode cycki, macie i uczcie sie dalej.
Chyba, ze chcecie placic za free, to darczyncom zaraz podam nr konta.
a jak nie to zgodnie z sadisticowa tradycja
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-03-11, 22:14
konto usunięte
2015-03-11, 22:44
Co jak co ale licencja na przemoc musi pozostać w rękach państwa. Nie wyobrażam sobie żeby za bezpieczeństwo odpowiadał ktoś kto robi to dla zysku.
konto usunięte
2015-03-12, 0:00
konto usunięte
2015-03-12, 2:52
Ale pozytywny policmajster... Piwko za samą jego postać!
konto usunięte
2015-03-12, 3:01
Kodeks wykroczeń Art. 124.§ 1. Kto cudzą rzecz umyślnie niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, jeżeli szkoda nie przekracza 1/4 minimalnego wynagrodzenia,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
§ 2. Usiłowanie, podżeganie i pomocnictwo są karalne.
§ 3. Ściganie następuje na żądanie pokrzywdzonego.
§ 4. W razie popełnienia wykroczenia można orzec obowiązek zapłaty równowartości wyrządzonej szkody lub obowiązek przywrócenia do stanu poprzedniego.
@up widać że nie bardzo rozumiesz przepis prawa zmień KW na coś lżejszego
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2015-03-12, 13:10
@Velture
Od niedawna coś się zmieniło w przepisach i w przypadku takim jak podałeś, mechanik ma prawo odmówić wydania pojazdu. Nawet u mnie w mieścinie niedawno była taka akcja, policja przyjechała i pojechała, a auto zostało u mechanika.
@Velture tylko, że to działa w dwie strony
ustawiłeś się z mechanikiem, że ci zrobi coś za 1000zł, przyjeżdżasz i ci koleś mówi, że chce 3000zł
i zatrzymuje ci pojazd bo nie zapłacisz
też chyba coś nie tak
Wy durnie jaki trawnik? To są normalne osiedla bloków np jak osiedle tysiąclecia w Katowicach gdzie (tak przypuszczam) zarządca wystawił sobie na własną rękę znak informujący o zakazie parkowania dla osób innych niż mieszkańcy i wynajął szemraną firmę do zakładania blokad.
Gdzie wy tu macie prywatną własność? Drogi publiczne prowadzące pod blok to prywatna własność? Jak przyjadę do kogoś kto mieszka w tym bloku to ma mi zaświadczenie wystawić, że na godzinę mogę zaparkować?
Kacimierz - tak PRYWATNA własność. Spółdzielni. Majątek spółdzielni należy do spółdzielców.