Policja
R................i
• 2017-01-26, 11:31
Największe problemy w tym kraju wywołuje policja. Zauważyliście, że biorą udział we wszystkich strajkach i zamieszkach?
Z innej beczki: jak jest strajk policji to kto ich pilnuje?
W tym kraju to chyba tylko Sukienkowi nie strajkowali.
nowynick napisał/a:
Zapewne wojsko.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
akcja z soboty: siedze w furze na stacji, nagle podjezdza autobus z kibicami, wybiega 20 chlopa krzycząc "Promocja! Promocjaa!" wbijaja sie na stacje, po chwili wybiegają z chipsami i butelkami ze stacji biegna spowrotem do autobusu nadal wiwatując ile sił w płucach"promocjaa!" i odjeżdżają. Miny osób tankujących i obsługujących były nieziemskie, akcja trwała z 30 sekund
Proszę administracje o wyp🤬alanie tego dzieciaka do zbiorczego, bo robi kupę gówna na portalu.
Ja naprawdę staram się nie narzekać... Ale jak to jest możliwe że to wchodzi na główną. Filmy typowo sadystyczne mają po 50-60 piwek a k🤬a j🤬e żarty Ratoshiego po 100 i nap🤬la nimi milion razy dziennie. Ostatnio widziałem nawet filmik na głównej "symulacja bitwy między pingwinami i Św. Mikołajami" i miała ok 200 piw. Więcej niż filmiki z wypadków czy rzeczywiście czegoś sadystycznego. No k🤬a błagam was...
v................0
2017-01-26, 20:11
Strajku policji pilnują kibole.
I................6
2017-01-26, 20:30
nowynick
jak to kto? właściciel schroniska
B................p
2017-01-26, 20:35
Sorry, że wam psuję zabawę, ale mundurowi nie mają prawa do strajku.
L................a
2017-01-27, 3:50
Cytat:
akcja z soboty: siedze w furze na stacji, nagle podjezdza autobus z kibicami, wybiega 20 chlopa krzycząc "Promocja! Promocjaa!" wbijaja sie na stacje, po chwili wybiegają z chipsami i butelkami ze stacji biegna spowrotem do autobusu nadal wiwatując ile sił w płucach"promocjaa!" i odjeżdżają. Miny osób tankujących i obsługujących były nieziemskie, akcja trwała z 30 sekund
Niech zgadnę - polactwo?
Cytat:
Ja naprawdę staram się nie narzekać... Ale jak to jest możliwe że to wchodzi na główną. Filmy typowo sadystyczne mają po 50-60 piwek a k🤬a j🤬e żarty Ratoshiego po 100 i nap🤬la nimi milion razy dziennie. Ostatnio widziałem nawet filmik na głównej
"symulacja bitwy między pingwinami i Św. Mikołajami" i miała ok 200 piw. Więcej niż filmiki z wypadków czy rzeczywiście czegoś sadystycznego. No k🤬a błagam was...
Przecież sadol to w większości gimbusy. Teraz są ferie, więc mają jeszcze więcej czasu. Czego ty się spodziewałeś?