Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Policja w gimbazjonie
konto usunięte • 2013-03-31, 7:11
Brak akcji od początku do końca, dlatego oglądać całość. Generalnie jest do c🤬ja niepodobny nawet. Ale wk🤬ia wystarczająco, by zamienić o nim kilka słów.
Zgłoś
~CanesPL 2013-03-31, 14:26 3
taajniak napisał/a:

Gówno byś zrobił.

Bez opuszczania spodni.
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-03-31, 14:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bohyn 2013-03-31, 15:15 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 15:26
Zgłoś
naiwny01 2013-03-31, 15:33 4
Sacy28 to takich jak Ty trzeba tępić. "pozadnych obywateli"? czyli takich debili jak Ty?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 15:49
kolejny co wypina sie przed strozem prawa ? ja niemowie o całejpolicji tylko o tej degrengoladzie co chodzi ulicami z pała w dupie a i zebys wiedzial ze jestem pozadnym obywatelem bo niemoge patrzeć na to co dzieje sie z tym krajem tacy jak ty i oni go rujnuja swoja niewiedza i bezsilnoscia bo przeciez nic sie nieda zrobic i własnie tym sposobem jest tak jak jest mamy tak jak mamy bo sie na to godzicie jestes kolejnym kretynem ktory nic nie moze
Zgłoś
naiwny01 2013-03-31, 15:58
Pożądny obywatelu jeżeli policjant robi coś niezgodnie z prawem to sobie skarge złoż. Chcesz coś zmienić? Myślisz, że coś zmienisz okazując brak kultury? Chcesz pokazać "psu" że, jesteś lepszy wytknij mu jego błędy. Nawet nagraj jak te baranki z filmu. Jednak z kulturą. Jesteś lepszy okaż wyższość. Takim zachowaniem pokazujesz tylko że, jesteś słaby.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 16:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 16:19
Dawno nie widziałem takich debili, aż płakać sie chce jak sie pomyśli co z tego wyrośnie...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 16:28 2
Zgłoś
naiwny01 2013-03-31, 16:30
Do Sacy28
Śmieszny jesteś! Chcesz zmieniać ten kraj a nie potrafisz poprawnie zdania napisać. Chcesz coś zmienić? Zacznij od siebie! Pies to co robi opiera na przepisach, które nakazują mu konkretne zachowanie. Ty jednak tego nie zrozumiesz. Jeżeli kiedyś ktoś Twojego pokroju dojdzie do władzy to będzie dramat. Historia zna podobne przypadki. Ci, którzy chcą anarchii w pewnym momencie sami zaczynają tworzyć prawa i wymagają jego respektowania. Pies praw nie tworzy on wymaga ich przestrzegania. Jeżeli chcesz coś zmienić to na wyborach głosuj na tych, którzy zmienią przepisy. Nie chciałem Ci wytykać błędów ortograficznych ani interpunkcyjnych bo sam je robie ale chociaż się staram.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 16:51

głos mają podobny
Zgłoś
methos23 2013-03-31, 17:04 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 17:31
Wiekszosc z was pierodli tu ze ci policjanci nie powinni wogole z nimi dyskutowac tylko odrazu ich obic i zawinac bo cwaniakuja .. no i co z tego ze cwaniakuja nikomu krzywda sie nie dzieje ani nikt nie jest obrazany ? jak wy byscie zostali zgarnieci przez policje za cos to tez bysci byli za tym zeby policja nie dyskutowala tylko odrazu pala po zebrach was obili i zgarneli ? ... no wlasnie NIE WYDAJE MI SIE
Zgłoś
maxerius 2013-03-31, 17:57
Teraz cwaniakują, a jak następnym razem zostaną złapani przez tych samych mundurowych na piwku to będą płakać i przepraszać, byle tylko nie dostać mandatu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem