p🤬lone bydło, tęczowa nowoczesna ełropa, nawpuszczali tego sk🤬ysyntwa a teraz zwykli obywatele beda cierpiec.
Wyj🤬e mam w problemy brytoli. Ich podwórko - ich gówna
alucard321 napisał/a:
Wyj🤬e mam w problemy brytoli. Ich podwórko - ich gówna
Jeszcze parę lat i Unia tak zrobi że będziesz miał gówno do gadania i taki odpad będziesz przyjmować we własnej chacie
To ładnie się dzieje w Zjednoczonych Emiratach Brytyjskich.
No prawo szariatu pełną gębą
UBOGACENI!
sajk0 napisał/a:
pie**olone bydło, tęczowa nowoczesna ełropa, nawpuszczali tego sk***ysyntwa a teraz zwykli obywatele beda cierpiec.
jaka tęczowa co ty p🤬lisz
Konto usunięte
2022-09-26, 16:06
O co tam chodzi? Dlaczego się nap🤬lają?
Mieszkam w UK ale nie wiem co jest grane nawet
nawpuszczali kakalaków to teraz k🤬a mają to samo u dojczlandów że się panoszą nie u siebie !
kto tam sie nap🤬la , kto z kim ?
skończony pis wyczulony był na czarne malpy migracyjne . Troszkę dalbym małolata czarnegfo wp🤬lu .. Jak to brudasy poczynaja england h🤬j tu spi teleportation hard
żmij
2022-09-26, 16:56
Pro100wPussy napisał/a:
skończony pis wyczulony był na czarne malpy migracyjne . Troszkę dalbym małolata czarnegfo wp🤬lu .. Jak to brudasy poczynaja england h🤬j tu spi teleportation hard
Ktoś to gówno przetłumaczy?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Policja bez spluw - jak w filmie "Człowiek Demolka". Wystarczył jeden Wesley Snipes, żeby zastraszyć cały patrol i pół miasta. Tutaj c🤬ków jest sporo i ich nikt nie wykastrował. Jak ta biedna policja ma sobie k🤬a z nimi dać radę bez gnatów? W USA, za uderzenie policjanta by wpakowali w sk🤬iela trzy magazynki. Gdyby tu zrobiono to samo, brudasy by sp🤬alały w popłochu. Mało tego, może gdyby mieli spluwy, to c🤬ki mogłyby nie być tak chętne do robienia takiego gnoju przy policji - wiedząc, że może się to skończyć dla nich 6 stóp pod ziemią.
Derma napisał/a:
O co tam chodzi? Dlaczego się nap🤬lają?
Mieszkam w UK ale nie wiem co jest grane nawet
To część akcji wymiany reżimu w Iranie przez tych co zawsze czyli Izraelsko-Amarykańską mafie. Oczywiście oficjalna narracja nazywa to protestami w związku ze śmiercią kobiety, która zmarła po aresztowaniu przez tak zwaną policje moralności w Iranie.
Ok , jedyny opis jaki znalazłem cyt. " This man was said to be working for the Iranian regime and filming anti regime protesters in London yesterday, his phone was taken by the crowd, and this