konto usunięte
2016-11-19, 7:01
W 2003 byłem na nie w referendum dotyczacym wejścia Polski do unii europejskiej,pamiętam jak w rozmowach wszyscy piali z zachwytu nad samymi plusami wejscia w te struktury,obecnie minusów jest chyba więcej.W najbliższych wyborach głosuję na Ruch Narodowy.
Przecież oni maja darmowe wakacje, mało tego: hotel, zarło, ciuchy wszystko za kasę podatnika.
Do tego brak konsekwencji za swoje zachowanie: kradzieże, gw🤬ty, pobicia, obrażania i wiele innych.
Fantastico z wrażenia aż podpis normalny dał
Masakra. Nigdy bym nie dał wprowadzić dzikich do swojego lokalu
Jest tu może przedstawiciel lokalnego Ku Klux Klanu? Chciałbym się zapisać...
Papież Franciszek na środowej audiencji ogólnej wezwał do poszanowania imigrantów poszukujących wolności i pokoju. Jak zaznaczył "wszyscy jesteśmy synami jednego miłosiernego Boga. Jak wiecie mili, coraz więcej biednych i opuszczonych ludzi przybywa również w Watykanie, i oni pytają się mnie, ojcze czy możemy się modlić w bazylice Piotra? i ja im pozwalam. I mówię wam że sprzedam wszystkie złocenia, figury i obrazy, bo to marność. I jeśli więcej tych braci mnie poprosi zamaluję freski na biało, i sprzedam dzwony z bazyliki i umieścimy tam muezinów którzy nie mogą wykonywać swojej pracy. A nawet umiłowani, może przyjdzie czas na zdjęcie krzyża z kopuły Michała Anioła, i wstawienie na jego miejscu półksiężyca ze złotym oktagramem. Bo Bóg jest jeden, i każdy z nas ma krzyż w swoim sercu. Nasi goście muszą się poczuć akceptowani jak w domu którego nie mają. I to się liczy bardziej"