Sadyzm w czystej postaci w kierunku tego człowieka. Na naszych oczach Europa umiera. Tak ku uświadomieniu społeczeństwa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
mygyry napisał/a:
@tepad.no A jak im udowodnisz czy to jego rodzina czy nie, skoro nawet nie wiedzą ile mają lat więc wierzą na słowo i umieszczają 30latków w podstawówkach
Nie wiem na ile to jest wykonalne ale jak mają dzieci to robić badania genetyczne. Jeśli nie to wywiad - rozdzielić i zrobić przesłuchanie - gdzie mieszkali, imiona członków rodziny, marka samochodu, kolor ścian ich domu etc.
coś cicho... gdzie się podziali nasi sadolowi lewacy? nie znajdzie się nawet jeden troll?
vieri22666 napisał/a:
@tepad.no A dlaczego nacjonalizm miałby się odbić czkawką?
Bo nacjonalizm, tak jak lewactwo, łatwo przedobrzyć. Poza tym dla Polaków to średnio dobry kierunek bo nacjonalistyczne państwa Europy są przeciw imigracji, w tym z Polski, oraz nie będą skłonne do wzajemnego wsparcia mlitarnego czy gospodarczego(sankcje) w razie konfliktu.
Z jednej strony dużo rodaków mieszka w EU, z drugiej Polska jest zderzakiem Europy na wschód.
Nad europejskim 'nacjonalizmem' mógłbym się jeszcze zastanowić ale niestety nie widać, żeby to szło w tym kierunku.
Sądzę że za jakieś 30 lat przyjdzie konfiskata prywatnych domów i mieszkań dla rzeszy imigrantów.
To co sie wyrabia to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie(wiem że trwa osiem minut ale warto wysłuchać)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie