Policjanci próbują zatrzymać odpada społecznego.
Pan twierdzi, że stał niewinny jak baranek boży a zomowcy podeszli do niego i rzucili się i kuć poczęli bez powodu za żywota
Komentarze do filmiku to czyste złoto
Największa beka z komentarzy patoli.
O na koniec najlepszy
Znalezione na FB.
Źródło
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najwięcej do powiedzenie przeciwko niebieskim mają ci, którzy mają coś za uszami.
Kiedyś pałką i siedział w suce. Dziś pracują na akord
w sumie patola to ma fajne życie. nie są świadomi że istnieje jeszcze inny świat ludzi a nie ziomali, policji a nie psów, dziewczyn a nie karyn., normalnego ubrania zamiast dresów...
konto usunięte
2019-06-07, 12:56
Potrzebna jest akcja świadomościowa. Ludziom się wydaje, że jak włączyć nagrywanie i zacznie zadawać pytania, to policjant posłucha... Nie ma takiego obowiązku, jeżeli sprawa nie dotyczy nagrywającego, w takiej sytuacji tylko przeszkadza i kręci bata na siebie. Piękne!
Nie mogę na to patrzeć, jak jakaś pedalska interwencja policji uczestniczy w naszym życiu społecznym
Powinni nosić różowe mundurki,
To jest praca dla prawdziwych facetów i tyle w temacie
konto usunięte
2019-06-07, 15:14
Fuuuuj... Z patusem po dętce się tarzać
konto usunięte
2019-06-07, 15:56
Nie rozumiem po co cenzurować dane, które są publiczne.
konto usunięte
2019-06-07, 16:23