Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Policjanci próbują zatrzymać odpada społecznego.

Pan twierdzi, że stał niewinny jak baranek boży a zomowcy podeszli do niego i rzucili się i kuć poczęli bez powodu za żywota

Komentarze do filmiku to czyste złoto
Największa beka z komentarzy patoli.

O na koniec najlepszy

Znalezione na FB.
Źródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krasnal_hałabała 2019-06-07, 16:53 3
Nie mogli go zastrzelić?

Przecież widać że mają pistolety...
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-06-07, 17:09 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pve11 2019-06-07, 17:25 1
Przecież nie ma na nagraniu całości zajścia. Teraz pytanie do sadoli, na jakiej podstawie twierdzicie, że tu policja ma rację? Nie twierdzę, że nie, ale z tego filmu nie można takiego wniosku wyciągnąć.
Zgłoś
Niedzwiadek 2019-06-07, 17:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-07, 18:09 4
RudeBoy69 napisał/a:

Co jak co ale wyszkolenie polskiej policji jest dramatyczne. Opanowanie kilku skutecznych dzwigni to 2 miesiące cwiczeń

To tak nie jest tylko w Policji,ale wszędzie w państwówce dalej jest kryterium kumoterstwa.Myślisz że w Polsce np zrobisz odpowiednią szkołę z wyróżnieniem i zostaniesz kimś tam bez pleców?W prywacie możesz tak robić i tak wielu robi,ale za to płaci to ich kosztuje,bo nikt z budżetu nie dosypie.Dla jednych to jest wyścig szczurów dla innych profesjonalizm.Jeszcze kiedyś sport był jedynym sektorem,że wynik decydował kto gdzie stoi na pudle,dzisiaj nawet to jest fikcją
Zgłoś
PixLord 2019-06-07, 18:21 1
Ten filmik ma już chyba z rok.
Zgłoś
freddy.krueger 2019-06-07, 18:33 1
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2019-06-07, 18:40 1
Zgłoś
Dent 2019-06-07, 18:50 1
Piwo za materiał własny
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-07, 19:40 1
Zgłoś
barszczzuszkami 2019-06-07, 20:23 2
Zgłoś
artiee 2019-06-07, 20:50 1
Zgłoś
MadDave 2019-06-07, 20:59 2
Zgłoś
azerbejdzanification 2019-06-07, 22:21 3
Zgłoś
mieszalniapasz 2019-06-07, 22:29 1
"Panowie ja tu śtałem i widziałem fśyśko"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem