📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00

Ale musicie przyznać, że jest różnica w zachowaniu (kulturze) między policjantami a strażnikami miejskimi - na niekorzyść tych drugich.
Jednak byle kogo do policji nie biorą i trudno ich z równowagi wyprowadzić jak cieci z SM.
Jednak byle kogo do policji nie biorą i trudno ich z równowagi wyprowadzić jak cieci z SM.

A ja jestem za!
Oczywiście to nie wina tych policjantów tylko przełożonych albo ministrów co wałki odpierdzielają na każdym przetargu ale jak ludzie będą nękać tych na najniższych szczeblach to może oni będą nękać tych na wyższych.
Na zmiany odgórne nie ma co liczyć w tym kraju więc trzeba promować akcje oddolne.
Oczywiście to nie wina tych policjantów tylko przełożonych albo ministrów co wałki odpierdzielają na każdym przetargu ale jak ludzie będą nękać tych na najniższych szczeblach to może oni będą nękać tych na wyższych.
Na zmiany odgórne nie ma co liczyć w tym kraju więc trzeba promować akcje oddolne.
Szopka pod wyświetlenia na yotube, ale generalnie dobrze, że policji uświadamia się cały czas, że nie są wszechpanami i mogą co chcą, i że jest nad nimi jakaś społeczna kontrola.
łapanie wbrew prawu jest oszustwem i policja nie powinna łapać "niewiedzących" że nie powinni zostać złapani.
łapanie wbrew prawu jest oszustwem i policja nie powinna łapać "niewiedzących" że nie powinni zostać złapani.

Wystaw ktoś instrukcję do Iskry, wydrukuję i będę machać panom policjantom.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie