Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-01-19, 11:46 1
Ja jestem wielbicielką policjantów na motocyklach 🤩
Ciekawe, czy kierowca będzie wsadzony za próbę zabójstwa
Zgłoś
pfefe 2025-01-19, 12:01 4
JoSeed napisał/a:

W Polsce kierowcy samochodów dostaliby mandaty a ten policjant pouczenie
Zgłoś
smc 2025-01-19, 12:09 1
Widać, że zrobił to specjalnie J.P. na 100%
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-01-19, 13:47 1
Policjant motocyklista to taki motopedał do kwadratu.
Zgłoś
tatko 2025-01-19, 14:28 1
JoSeed napisał/a:

Przecież to twój obiekt uwielbienia wjechał w samochód...
Mam nadzieję, że pies zdechnie. A jak nie, to zapłaci za uszkodzenie samochodu i stres kierowcy.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-19, 14:35
tatko napisał/a:

Przecież to twój obiekt uwielbienia wjechał w samochód...
Mam nadzieję, że pies zdechnie. A jak nie, to zapłaci za uszkodzenie samochodu i stres kierowcy.

Mnie się wydaje jednakowoż, że to kierowca wykonał manewr i puknął w motocykl...
Ale może mnie się wydaje
Zgłoś
tatko 2025-01-19, 14:42 3
No właśnie paczyłem kilka razy, bo jakoś to tak dziwnie wyszło...
Przyjrzyj się dobrze. Auto ma pas na prosto lub skręt w lewo. Policjant ma pas na prosto. Mijając auto policjant zaczął lekko zjeżdżać w lewo, jak gdyby chciał skręcić. Puknął w prawidłowo jadący samochód, odbił się i wpadł pod ten drugi. Może myślał, że auto będzie skręcać a on też się wciśnie?
Motocyklista plus policjant - kombo.

[ Dodano 2025-01-19, 14:42 ]
JoSeed napisał/a:

Mnie się wydaje jednakowoż, że to kierowca wykonał manewr i puknął w motocykl...
Ale może mnie się wydaje

No właśnie paczyłem kilka razy, bo jakoś to tak dziwnie wyszło...
Przyjrzyj się dobrze. Auto ma pas na prosto lub skręt w lewo. Policjant ma pas na prosto. Mijając auto policjant zaczął lekko zjeżdżać w lewo, jak gdyby chciał skręcić. Puknął w prawidłowo jadący samochód, odbił się i wpadł pod ten drugi. Może myślał, że auto będzie skręcać a on też się wciśnie?
Motocyklista plus policjant - kombo.
Zgłoś
b................m 2025-01-19, 15:08
Już spieszę z wyjaśnieniem. Sytuacja rozegrała się w dwie sekundy. Oba manewry były wykonane jednocześnie, ale tak na serio to się pan pies trochę za bardzo pospieszył i nie upewnił czy ma dość miejsca. Na zasadzie ograniczonego zaufania. On się dosłownie wj🤬 pod zderzak
Zgłoś
elim 2025-01-19, 15:39
W tych azjatyckich państwach policjanci też mogą być motop🤬dami, nie wolno ich dyskryminować pod tym względem.
Zgłoś
Edys45 2025-01-19, 22:34
JoSeed napisał/a:

Ale może mnie się wydaje

pies to pies
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-20, 12:15
Może i policjant, ale to przede wszystkim motop🤬da, która chciała skręcać w lewo z prawego pasa. Motopoizdeuszowa klasyka
Zgłoś
Bojajusz 2025-01-23, 12:15
Czy on przypadkiem nie jechał z włączonym sygnałem świetlnym oraz dźwiękowym? Na filmie wygląda jakby jadący jego lewej zwolnił, żeby ten mógł przejechać, następnie przyśpieszył, po czym znowu zahamował.
Zgłoś