👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w polsce najpierw wezwaliby karetke by przywiezli testy na srowida a w miedzyczasie milicyjne gestapo wypisywaloby juz mandaty dla rodzicow za brak maseczki :/
Co tym razem? Winogrono, popcorn, cukierek? A może orzeszek ziemny?
Dzisiaj napisał/a:
w polsce najpierw wezwaliby karetke by przywiezli testy na srowida a w miedzyczasie milicyjne gestapo wypisywaloby juz mandaty dla rodzicow za brak maseczki :/
Weź się rozbiegnij i jebnij głowa w ścianę. Tylko swoją żebyś komuś szkody nie narobił
pierwsza zasada - dzieci żrą tylko w kuchni, oczywiście po tym jak skończy ojciec. Podczas jazdy częstowanie małego dziecka czymkolwiek jest oznaką debilizmu
Erqti napisał/a:
pierwsza zasada - dzieci żrą tylko w kuchni, oczywiście po tym jak skończy ojciec. Podczas jazdy częstowanie małego dziecka czymkolwiek jest oznaką debilizmu
Racja, ale w tym przypadku w domu by dziecko zginęło.
Mój syn zakrztusił się "złotówką" ( nie taxiarzem- cierpiarzem). Zatem wiem jaki to strach przed utratą 500+. Czasami wystarczy uważać na kursach pierwszej pomocy, a czasami wystarczy dobrze pilnować dziecka.
"The girl was brought to Children’s Hospital Los Angeles where she was in stable condition"
Po czym Starzy dostali rachunek na 50 000$ Tak że misie nie narzekajcie na polski NFZ...
Po czym Starzy dostali rachunek na 50 000$ Tak że misie nie narzekajcie na polski NFZ...
Dzisiaj napisał/a:
No debil.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie