Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
WhyMe? 2011-12-24, 21:11
Cytat:

Gliniane misiaczki nie mają wpływu na wysokość punkcików, a jedynie na wysokość kwoty do zapłaty, oczywiście w granicach jaki przewiduje taryfikator.

Wiem że nie mają ale niech do c🤬ja nie stoją i nie łapią
Zgłoś
patryk28091991 2011-12-24, 22:01
Hehe a to ode mnie policja !
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-25, 0:04 2
@BongMan

Jak każdy człowiek na tej stronie?
Zgłoś
Ranger 2011-12-25, 9:50 1
@BongMan

P🤬lenie to tutaj rzeczywiście jest, ale wychodzi ono spod twoich palców. Zwyczajnie dorabiasz sobie ideologię, żeby usprawiedliwić łamanie prawa. A ja tylko chciałem ci pokazać, że idąc twoim tokiem myślenia zawsze ktoś może się poczuć skrzywdzony przez ''jakiegoś głupiego c🤬ja z ministerstwa''.
A nadmierna prędkość może doprowadzić do tego, że sądzony będziesz za czyn niemalże równorzędny do gw🤬tu z pobiciem - mianowicie spowodowanie czyjejś śmierci.

''Dura Lex Sed Lex'' - twarde prawo, ale prawo. Jak ci się ono nie podoba to nie łam go i nie narzekaj, jak byle gimnazjalny gówniarz tylko weź sprawy w swoje ręce i zap🤬laj do ministerstwa to prawo zmienić.
Zgłoś
omgwtflol 2011-12-25, 10:10
BongMan napisał/a:

Policjant też człowiek

To wlecz się 40km/h po prostej i gładkiej drodze, w ładną pogodę przy maksymalnej widoczności, bo jakiś głupi c🤬j postawił tam znak ograniczenie do 40km/h tylko po to żeby dać kolegom z drogówki zarobić...

Wierz mi że ludzie z drogówki i ci, którzy stawiają znaki nie są kolegami.

podpis użytkownika

twój stary wali mi konia gównem
Zgłoś
Aikenlól 2011-12-25, 14:39
co do filmu to lolsy dobre tam maja ;D, a co do tematu w komentarzach to tak sie składa że panowie w białych czapkach są jednymi z najbardziej użytecznych i przydatnych policjantów jakich możemy spotkać w tych czasach. W 100% oczywiscie zalezy na kogo trafimy, ale fakt faktem jest taki że panowie od drogówki są imho najwazniejszymi policjantami w tym momencie w kraju i nie zmieni tego to czy dostałeś ostatnio 200zł za przekroczenie prędkości, czy nie, jeśli dostałeś od policjanta z drogówki, to wierz mi że na to zasłużyłeś
Zgłoś
BongMan 2011-12-25, 16:36
Ranger, nie mów mi o toku myślenia, bo porównałeś przekroczenie prędkości do gw🤬tu z ciężkim pobiciem. Samo to dowodzi, że jesteś głupi jak kilo gwoździ a jedyny samochód który kiedykolwiek "prowadziłeś" to chyba resorak, więc gówno wiesz. Każdy kierowca ci powie, że ograniczenia prędkości w niektórych miejscach to absurd. Zresztą nie będę z tobą dyskutował bo widzę jesteś jakimś fanatykiem, który zapewne głosował na tego małego, sterowanego radiem z Torunia i pewnie byś powsadzał ludzi do obozów koncentracyjnych za przekroczenie prędkości albo przejście przez ulicę na czerwonym świetle...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Ranger 2011-12-25, 17:22
Cytat:

Ranger, nie mów mi o toku myślenia, bo porównałeś przekroczenie prędkości do gw🤬tu z ciężkim pobiciem. Samo to dowodzi, że jesteś głupi jak kilo gwoździ a jedyny samochód który kiedykolwiek "prowadziłeś" to chyba resorak, więc gówno wiesz.

Oczywiście ty jesteś alfą i omegą, bo potrafisz p🤬lić na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia... Tak, jak mówiłem - tobie może przeszkadzać jeden absurdalny przepis, gw🤬cicielowi będzie przeszkadzał drugi. Nie rozumiesz tej prostej analogii to znaczy, że zwyczajnie jesteś małym polskim frajerkiem, który usprawiedliwia swoje łamanie prawa ''każdym kierowcą''.

Cytat:

Każdy kierowca ci powie, że ograniczenia prędkości w niektórych miejscach to absurd.

Gówno mnie obchodzi, co mi powie każdy kierowca. Każdy kierowca może mieć wpływ na zmianę prawa, ale zamiast coś zrobić w tym kierunku to woli przekroczyć prędkość i usprawiedliwiać to ''c🤬jem z ministerstwa'' albo ''każdym kierowcą''. Czasem jednak brawura kończy się tragicznie i w sądzie takie argumenty nie przechodzą.

Cytat:

Zresztą nie będę z tobą dyskutował bo widzę jesteś jakimś fanatykiem, który zapewne głosował na tego małego, sterowanego radiem z Torunia i pewnie byś powsadzał ludzi do obozów koncentracyjnych za przekroczenie prędkości albo przejście przez ulicę na czerwonym świetle...

Rany, jaki ty jesteś głupi... Jasne, popieram Rydzyka i jem z ręki Tuskowi, a przy okazji wpadam sobie trollować na sadistic w temacie o kobietach z k🤬sami. Niestety, tak już bywa, że jak idiocie skończą się argumenty to zaczyna się generalizowanie i lekceważenie. Aczkolwiek wybaczam ci, bo o tym nauczał Jezus
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-09, 23:03
Wyj🤬 kły jakby to on gryzł.
Zgłoś