Dwaj policjanci dostali ciosy nożem podczas interwencji w sobotę przed południem przed sklepem w Busku-Zdroju. Zatrzymano dwóch podejrzanych. Jeden z nich to radny miejski Buska-Zdroju.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:25
Ja nie rozumiem, Najpierw coś przeskrobać z myślą "a może mi się upiecze" a potem szarpać się z gliną. I co on myśli? Że policjant powie dobra wygrałeś, możesz iść wolny? Nożownik na 100% zwolennik Pisu lub innej pro prawicowej partii.
I zaraz będzie hejt na mnie, że nie mieszaj polityki w takie tematy bo to jeden z naszych i on był dobry tylko glina zły go chciał zamknąć.
Ten siłujący się policjant to Bóg
Bo gdy starsza kobieta zobaczyła że dostał ciosy nożem to krzyczy "rany boskie, rany boskie"
Rany od noża okazały się być boskie
Bo gdy starsza kobieta zobaczyła że dostał ciosy nożem to krzyczy "rany boskie, rany boskie"
Rany od noża okazały się być boskie
Skwituję to krótko: po prostu kretyn. 0 IQ. Idiota...albo syn ustawionego polityka który wytłumaczy się że był w szoku i tak naprawdę nic się nie stało więc można go wypuścić do domu po zapłaceniu 1000 zł na szkółkę policyjną w Busku Zdroju. Nie wiem czy tam jest szkółka ale bym zapłacił.
Pozostaje tylko zadać pytanie: Dlaczego policjanci narażali własne życie siłując się z tymi bandytami a nie strzelali prewencyjnie w łby?
"a w przeszłości brał aktywny udział w kampaniach wyborczych polityków prawej strony sceny politycznej. "
Widzicie jak się znam na ludziach
Widzicie jak się znam na ludziach
S.T.U_Cummins Prawa strona polityczna to też Platforma Obywatelska
Niezwyciężony napisał/a:
33 latek, radny z listy porozumienia Elżbiety Śliwy i związany ze stowarzyszeniem Młode Busko to Łukasz Jakub Szumilas który na swoim profilu linkuje materiały kandydata PIS
Co to ma do mojego stwierdzenia?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie