Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
djoshin 2025-04-15, 20:04 17
Z drugiej strony ulicy na dachu powinien siedzieć policyjny snajper i te ścierwa odp🤬lać tak jak Szyszko wypuszczane pod lufę bażanty.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-04-15, 20:30 1
na ekranie (mam brudny jak to w piwnicy) narysowałem linie strzałów tej policjantki.. pierwszy.. może.. może.. trafiłby gościa gdzieś w udo.. ale nie trafił.. reszta na 2-3 metry przed samochodem trafiała..
Zgłoś
35i 2025-04-15, 21:39
To się zdziwił.
Zgłoś
krzysztof3011 2025-04-15, 22:14 2
lysymisio6969 napisał/a:

na ekranie (mam brudny jak to w piwnicy) narysowałem linie strzałów tej policjantki.. pierwszy.. może.. może.. trafiłby gościa gdzieś w udo.. ale nie trafił.. reszta na 2-3 metry przed samochodem trafiała..

Strzelanie w ogóle jest bardzo trudne. Jeżeli dochodzi do tego cel ruchomy i element walki, to trafienie, nawet na tak krótkim dystansie, to loteria. Trzeba wielu lat treningów, i to w warunkach stresu, żeby w miarę sobie poradzić.
Zgłoś
Marianczelo 2025-04-15, 23:16 5
krzysztof3011 napisał/a:

Strzelanie w ogóle jest bardzo trudne. Jeżeli dochodzi do tego cel ruchomy i element walki, to trafienie, nawet na tak krótkim dystansie, to loteria. Trzeba wielu lat treningów, i to w warunkach stresu, żeby w miarę sobie poradzić.

Jakoś chyba się utarło że granica skuteczności broni krótkiej w samoobronie przeciwko nieuzbrojonemu w broń palną napastnikowi to 7m, w sensie że jak jest bliżej i zaczyna cie atakować, to jeśli nie jesteś wyszkolony to c🤬ja mu tą pukawką zrobisz. Nim wyciagniesz broń to dostaniesz kosę, plombe albo z buta, a potem to już megastres i nerwy i zwykły Mateusz czy Agnieszka nie poradzi z kaburą,bezpiecznikiem itd w takim tempie by nie przypominało to o ironio rosyjskiej ruletki kto kogo pierwszy. Poza tym to tak jak kolega pisze, celne strzelanie z króciaka jest dość trudne.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-15, 23:54 1
djoshin napisał/a:

Z drugiej strony ulicy na dachu powinien siedzieć policyjny snajper i te ścierwa odp🤬lać tak jak Szyszko wypuszczane pod lufę bażanty.

Nie snajper, tylko operator z m249, albo kilku.
Zgłoś
MrLu 2025-04-16, 2:29 1
Nadal lepsza reakcja niż 100 procent tego portalu
Zgłoś
CelnikJudasz 2025-04-16, 2:47
Jednego śmiecia mniej.
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2025-04-16, 7:00
MrLu napisał/a:

Nadal lepsza reakcja niż 100 procent tego portalu

O czym Ty p🤬lisz borowiku?
Zgłoś
Zasysacz 2025-04-17, 1:53 1
Niekoniecznie pod przykrywką na moje oko zwyczajnie albo kobieta miała bron co nazwał bym rozsądnym w gówno krajach albo była po służbie i jarneła się na czas do czego może dojść i dobyła broni. Ale generalnie dobra akcja
Zgłoś