Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:35
Jacson Wczoraj 13:24 34
Do policji trafiają baby co nawet garów nie umieją myć.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 14:04 2
Jacson napisał/a:

Do policji trafiają baby co nawet garów nie umieją myć.

No ja mam z tym problemy. Jakiś dziwny syf mam w zlewie, na palniku kuchenki indukcyjnej jakiś osad którego nie mogę usunąć. Leję to Sifem czy innymi świństwami, szoruję, ni cholery. A tymczasem panieny których jedynym skillem jest to oraz robienie loda czyszczą zlew bez problemu.

Umiejętności bicia meneli oraz umiejętności kuchenne nie mają wysokiej korelacji.

A w tym wypadku chodzi o siłę a nie inteligencję. Czyli niewłaściwa baba w niewłaściwym miejscu.
Zgłoś
Nome Wczoraj 14:19 7
dwóch chłopów się szarpie z menelem i nie dają rady, ale to wina policjantki, bo ktoś dał sugerujący tytuł.. myślenie krytyczne u was bardzo szwankuje
Zgłoś
Nazhir Wczoraj 14:22 1
czym jak czym, ale kajdankami do każda kobieta powinna umieć się posługiwać.
Zgłoś
mateo997 Wczoraj 14:23 21
Nome napisał/a:

dwóch chłopów się szarpie z menelem i nie dają rady, ale to wina policjantki, bo ktoś dał sugerujący tytuł.. myślenie krytyczne u was bardzo szwankuje

no właśnie, dwóch chłopów szarpie się z menelem, a baba się nie szarpie, bo gdyby się szarpała, to menel by ją trzymał za włosy i wycierał nią chodnik
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 14:38 7
Cała trójca blyszczy...
Zgłoś
Nome Wczoraj 15:08 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 15:14 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BaitMaster Wczoraj 15:39
Nie tak ostro pani władzo
Zgłoś
PsikutaBezS Wczoraj 16:03 1
Zgłoś
esa Wczoraj 16:26
Zgłoś
Kujda Wczoraj 16:34 1
Ruda może ma inne umiejętności, bo do zatrzymywania kogokolwiek to się nie nadaje. Stoi jak oferma.
Zgłoś
steven_seagull Wczoraj 17:17 4
Nome napisał/a:

Myślenie krytyczne w tym wypadku byłoby wtedy, gdyby lewactwo w końcu zrozumiało, że kobiety są po prostu zbyt słabe fizycznie, żeby w ogóle szarpać się z bandytami na ulicy i oddelegowało je do innych zadań w policji. Ale wg lewackich rządzących wszyscy jesteśmy równi i tacy sami, prawda?
Zgłoś
Prozaq Wczoraj 17:35 7
Irlandia? Zobaczyłem Garda, więc to chyba u nich.

Pomijając cały ściek szamba w komentarzach, to oni są całkiem spoko - i mają wymierający już gatunek Samicus Rudzielcowatus, a to bardzo ładny gatunek jest!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem