📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Jacson napisał/a:
No ja mam z tym problemy. Jakiś dziwny syf mam w zlewie, na palniku kuchenki indukcyjnej jakiś osad którego nie mogę usunąć. Leję to Sifem czy innymi świństwami, szoruję, ni cholery. A tymczasem panieny których jedynym skillem jest to oraz robienie loda czyszczą zlew bez problemu.Do policji trafiają baby co nawet garów nie umieją myć.
Umiejętności bicia meneli oraz umiejętności kuchenne nie mają wysokiej korelacji.
A w tym wypadku chodzi o siłę a nie inteligencję. Czyli niewłaściwa baba w niewłaściwym miejscu.
dwóch chłopów się szarpie z menelem i nie dają rady, ale to wina policjantki, bo ktoś dał sugerujący tytuł.. myślenie krytyczne u was bardzo szwankuje
czym jak czym, ale kajdankami do każda kobieta powinna umieć się posługiwać.
Nome napisał/a:
dwóch chłopów się szarpie z menelem i nie dają rady, ale to wina policjantki, bo ktoś dał sugerujący tytuł.. myślenie krytyczne u was bardzo szwankuje
no właśnie, dwóch chłopów szarpie się z menelem, a baba się nie szarpie, bo gdyby się szarpała, to menel by ją trzymał za włosy i wycierał nią chodnik
Ruda może ma inne umiejętności, bo do zatrzymywania kogokolwiek to się nie nadaje. Stoi jak oferma.
Nome napisał/a:
Myślenie krytyczne w tym wypadku byłoby wtedy, gdyby lewactwo w końcu zrozumiało, że kobiety są po prostu zbyt słabe fizycznie, żeby w ogóle szarpać się z bandytami na ulicy i oddelegowało je do innych zadań w policji. Ale wg lewackich rządzących wszyscy jesteśmy równi i tacy sami, prawda?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie