Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Policjantki vs bawara
xdrt • 2025-07-06, 18:08
Patrzymanie bawarki z Lublina przez wrocławskie policjantki.
Żadna biedronka nie ucierpiała

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
slaveyy 2025-07-07, 8:40
CanesVenatici napisał/a:

ja sie ciesze że mam luz u nich bo sami nie ogarniają temat jak wytrzymać 3dni bez jedzenia i 65h bez snu i rozwalać system czarna bandera uczy

Schizofrenię się leczy. Do lekarza się udaj.
Zgłoś
panar3 2025-07-07, 10:15
allah_srallah napisał/a:

Ulana świnia w leciwym bmw - powinna przed skuciem posmakować batona.

Nikt by jej nie chciał tego batona zapodać skoro ulana świnia z niej i do tego podstarzała... bleee
Zgłoś
Angelo506 2025-07-07, 11:01
Dobrze lać taką głupią p🤬dę jeszcze pałów nawkładać może się nauczy głupia c🤬a🤣🤣🤣
Zgłoś
Dudens 2025-07-07, 12:34
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Jak p🤬da nie rozumie o co chodzi i za co została skuta to powinna mieć dożywotnio zabrane prawko i prawo do brania udziału w wyborach. Tępa, głupia, roszczeniowa szmata.

Nic dodać, nic ująć. Głupia, tępa p🤬da.
Zgłoś
PabloPablo24hdyc 2025-07-07, 14:05
@Anal_Intruder_69: to kto by wtedy głosował na Nawrockiego ?
Zgłoś
Ziebaj 2025-07-07, 17:28 2
Ja p🤬le przekrzykują się jak dzieci w przedszkolu, paznokietki grunt że porobione. Nie dziwota, że kolumbijski i gruzińskie gangi robią co chcą, a na autostradzie nie ma kto zatrzymać wariata w majtkach przez 2 godziny...
Zgłoś
Wombat212 2025-07-07, 22:06
specjal01 napisał/a:

Matko Bosko co to się staneło tam?
Dwie policjantki wzywają wsparcie i... przyjeżdżają jeszcze dwie
Gdyby zatrzymali faceta w tej starej bawarii, to dopiero by była zabawa...

k🤬a te dziurawce wyrażają się jak jakieś menelice spod celi. Oczywiscie skutecznosc autystyczna.
Zgłoś
Domwol3108 2025-07-08, 12:02
Baby do garów!!!
Zgłoś
oleyu 2025-07-08, 13:20
Chyba im się okres zgrał
Zgłoś
Krzysztof1988 2025-07-08, 14:57
Jak to możliwe że policjantki mają swoje patrole? . Przecież to parodia. One dorosłemu mężczyźnie nie były by w stanie dać rady. Pomijając fakt że zaraz jedna druga ciąża i najlepiej praca za biurkiem.
Zgłoś
Skuba 2025-07-08, 18:07
Pytanie do ekspertów - dlaczego te komendy są zawsze w formie bezosobowej np. pokaże pan dokumenty albo tak jak tu w formie pre TY.
Pytam poważnie czemu nie obowiązuje forma grzecznościowa ? i jeżeli nawet baba zrobiła jakieś wykroczenie to jeszcze wyroku nie dostała to akurat w tym przypadku ale w innych jest podobnie.
Zgłoś
~Velture 2025-07-08, 21:42
Cztery baby na dwa radiowozy były potrzebne aby rozp🤬olić szybę i skuć jakąś poj🤬ą k🤬ę.

Się k🤬a nagadały, nap🤬liły farmazonów i mądrości a potem jeszcze po 30 razy się same między sobą upewniały, że mogą rozj🤬 szybę ale i tak potrzebowały drugiego patrolu aby przejść do interwencji...
No gratulacje.

Całe szczęście, że kierującą była nieuzbrojona kobieta bo c🤬j wie ile kobiecych patroli byłoby potrzebnych aby jednego faceta obezwładnić.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Kierowniq 2025-07-12, 0:26
ja p🤬le,cztery baby babie pałką grozi. ratunku
Zgłoś
KrwawyEric 2025-07-12, 0:57
Głupia lewacka k🤬a siedzi w drogim BMW i myśli że jej prawo nie obowiązuje. Powinni jej byli jeszcze przyp🤬olić pałką teleskopową między żebra kilka razy żeby sprowadzić k🤬ę do rzeczywistości.
Zgłoś