Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spidzio 2025-06-12, 22:01
tomnbb napisał/a:

Nie trzeba być z po pis żeby takie coś uważać za gówno. To jest sp🤬olenie społeczeństwa

Ponieważ?

Bo się wiejskim prymitywom we łbach nie mieści że chłop się może za babę przebrać i mieć przy tym frajdę?

Bo tak kapłan w sukience powiedział na mszy?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-12, 22:36 4
POwskieSZCZYNY napisał/a:

Teraz mam kilka tys śledzących i setki tys wyświetleń co miesiąc - co na sadolu jest nie do osiągnięcia bez wsparcia na którym wy polegacie.

To boty, idioto. PRawdopodobnie ruskie. Kiedyś dla beki założyłem lewe konto na Facebooku i zacząłem wychwalać Putina. W tydzień miałem chyba 500 znajomych o ruskich nazwiskach, którzy w parę sekund udostępniali moje wysrywy. Jak zacząłem ruskich trolować to badzo szybko poznikali. Więc gratulacje!

[ Dodano: 2025-06-12, 22:41 ]
darek1234 napisał/a:

K🤬a, co się z tym Sadolem porobiło, same z🤬by braunowskie, pisowskie, mentzenowskie. A le wyznawcy Pierdnij i Spocznij lubią swojego Kaczorka pedałka, oj, lubią...

To głównie jacyś brałnowscy gówniarze. Albo opóźnieni w rozwoju dorośli o umyśle dzieciaka, po poziomie wpisów widać. Braun robi teraz antypedalską krucjatę, a to są jej odpryski.
Zgłoś
Spidzio 2025-06-12, 23:00 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Braun robi teraz antypedalską krucjatę, a to są jej odpryski.

Ciekawe kiedy okaże się, że homofob Braun tak naprawdę lubi poczuć bolca w dupie, jak zdecydowana większość prawicowych kryptogejow….

Zastanawiam się też był na tej gejowskiej orgii w Brukseli, skąd jego prawicowy węgierski kolega-gej uciekał nago po rynnie
Zgłoś
tomnbb 2025-06-12, 23:21 4
Spidzio napisał/a:

Ponieważ?
Bo się wiejskim prymitywom we łbach nie mieści że chłop się może za babę przebrać i mieć przy tym frajdę?
Bo tak kapłan w sukience powiedział na mszy?

Na kapłana w sukience mam wyj🤬ie - jego masz na myśli pisząc, że chłop się przebiera i ma z tego frajdę?

Świat jednak pewne normy moralne ma ustalone od wieków i każda cywilizacja która te normy zatracala to chylila się ku upadkowi.
Wciskanie wszyskim na około swoich zboczeń i oczekiwanie akceptacji powoduje, że normalni ludzie mają tego dość. Chcę się przebierać? Ok - ale niech sobie to robi w klubie dla podobnych sobie dewiantów a nie w instytucji publicznej gdzie zmusza się nasze dzieci aby na to patrzyły. Bo w tej propagandzie nie chodzi o nas, którzy mają na te temat swoje wyrobione zdanie. Tu celem są nasze dzieci aby je z tym oswoić a w przyszłości nie będą stawiały oporu coraz to większym dewiacją
Zgłoś
bartss 2025-06-13, 0:28
I to jest k🤬a postęp. A nie jakieś perowskity, grafeny, rzadkie ziemie i inne gówna.

[ Dodano: 2025-06-13, 00:30 ]
Widać z tyłu że białym chłopakom brakuje luzu. Ale jakby im laseczka zasadziła pytonga w dupalca toby się rozluźnili...
"Dziewczęta z siusiakiem górom."
Zgłoś
Spidzio 2025-06-13, 0:41 1
tomnbb napisał/a:

Na kapłana w sukience mam wyj🤬ie - jego masz na myśli pisząc, że chłop się przebiera i ma z tego frajdę?
Świat jednak pewne normy moralne ma ustalone od wieków i każda cywilizacja która te normy zatracala to chylila się ku upadkowi.
Wciskanie wszyskim na około swoich zboczeń i oczekiwanie akceptacji powoduje, że normalni ludzie mają tego dość. Chcę się przebierać? Ok - ale niech sobie to robi w klubie dla podobnych sobie dewiantów a nie w instytucji publicznej gdzie zmusza się nasze dzieci aby na to patrzyły. Bo w tej propagandzie nie chodzi o nas, którzy mają na te temat swoje wyrobione zdanie. Tu celem są nasze dzieci aby je z tym oswoić a w przyszłości nie będą stawiały oporu coraz to większym dewiacją

Rozumiem że 100 lat temu byś kobiety do więzienia wsadzał za odsłonięcie kostek na plaży, a w latach 50 farmakologicznie przymusowo leczył homoseksualistow?

Tylko zabobonni dewoci kurczowo trzymają się tego że chłop tylko z babą może, i to po ciemku i tylko w dni płodne.

Ludzie chcą się bawić, eksperymentować z seksem, przekraczać granice. I nie jest to zboczenie, dewiacja tylko nowe podejście do swojej seksualności - i nie twoja zasrana sprawa, kto z kim, i jak to robi. Że ty się boisz, wstydzisz i nie potrafisz, to nie zabraniaj innym.

A nasze dzieci, jeśli mają ochotę na orgie, biseksualizm, panseksualizm czy homoseksualizm, to jest ich prywatna sprawa - to będzie za kilkanaście lat ich świat, i stare prukwy i dziady kościelne im tego nie zabronią
Zgłoś
pazuzu 2025-06-13, 1:06 1
POwskieSZCZYNY napisał/a:

Kanadyjczycy nie wpadli w to gówno tak znienacka, to był proces wpychania propagandy, oblegania wszystkich miejsc o wysokim potencjale opiniotwórczym.
na sadolu też są konta które od lat pracują aby popychać opinię publiczną w kierunku akceptacji lewackiego sp🤬olenia, bo to destabilizuje państwo i umacnia władzę PO/PIS. Tak, mówię o kontach typu pazuzu, darek123, oraz ich multikontach do podbijania swoich postów i komentarzy.
ale z jakiegoś powodu administracja to akceptuje, a nawet idzie dalej - mi usuneli konto i wj🤬i bana na IP na cały okres kampanii prezydenckiej za wrzucenie tego obrazka:

Nie sp🤬oliłeś z psychiatryka? Bo to już serio zakrawa o jakąs paranoje. To portal do głupich filmików a ty piszesz o destabilizacji państwa 🤦‍♂️
Widać admin się poznał na idiocie skoro ci zbanował konto 🙂
Idź wylewać swoje polityczne żale gdzie indziej
Zgłoś
Qdłaty 2025-06-13, 5:02 2
Spidzio napisał/a:

I co wam to przeszkadza? Każą wam te kiecki wkładać, stulejarze?
Widać że się świetnie bawią, ale polskie katonaziolskie prymitywy skurczy dupy dostają
Żebyście mieli takie skurcze w dupie, jak was proboszcz j🤬 w dzieciństwie, to byście karierę w kościele katolickim zrobili

Trzymajcie mnie

[ Dodano: 2025-06-13, 05:12 ]
Spidzio napisał/a:

Pisowskie średniowiecze…
Ale pedofile w sukienkach na plebaniach i za ołtarzem to wam już nie przeszkadzają

Srał pies tą sekta i zboczeńców, jestem za PIS od wielu lat

[ Dodano: 2025-06-13, 05:14 ]
Wont zboczeńce, dlaczego adminy to nie blokują?!!!!!!!!!!!tfuuu
Zgłoś
rysiu85 2025-06-13, 5:26
Spidzio napisał/a:

Widać że się świetnie bawią, ale polskie katonaziolskie prymitywy skurczy dupy dostają
Żebyście mieli takie skurcze w dupie, jak was proboszcz j🤬 w dzieciństwie, to byście karierę w kościele katolickim zrobili

Ja cały czas jestem zdania, że u skrajnych prawaków to jest objaw wywieranego i nieakceptowanego przez nich homoseksualizmu.
Zgłoś
lukpogromca 2025-06-13, 6:50 5
Spidzio napisał/a:

Rozumiem że 100 lat temu byś kobiety do więzienia wsadzał za odsłonięcie kostek na plaży, a w latach 50 farmakologicznie przymusowo leczył homoseksualistow?
Tylko zabobonni dewoci kurczowo trzymają się tego że chłop tylko z babą może, i to po ciemku i tylko w dni płodne.
Ludzie chcą się bawić, eksperymentować z seksem, przekraczać granice. I nie jest to zboczenie, dewiacja tylko nowe podejście do swojej seksualności - i nie twoja zasrana sprawa, kto z kim, i jak to robi. Że ty się boisz, wstydzisz i nie potrafisz, to nie zabraniaj innym.
A nasze dzieci, jeśli mają ochotę na orgie, biseksualizm, panseksualizm czy homoseksualizm, to jest ich prywatna sprawa - to będzie za kilkanaście lat ich świat, i stare prukwy i dziady kościelne im tego nie zabronią

1) Oby wspaniałe choroby weneryczne siały spustoszenie w dupach "eksperymentatorów".
2) Im więcej pedalskich eksperymentów tym mniej normalnych rodzin i mniej dzieci, co martwi wielu komentujących, zapewne.
3) Dewiacje zniszczyły już kilka cywilazacji, są najczęściej ostatnim etapem, jak np w Rzymie, dlatego reszta komentujących ich nie promuje i nie wspiera.
4) Dekadencja to efekt ale też symptom, a ślepe parcie do hedonizmu świadczy o tym, że nic więcej nie widzisz, poza niskimi pobudkami. Wielu komentujących myśli o dzieciach i wnukach, kraju, cywilizacji europejskiej, przeciwstawieniu się Islamowi, Rosji. Ty myślisz tylko o dupie i pindolu, tak by wynikało.
Zgłoś
Spidzio 2025-06-13, 8:11
lukpogromca napisał/a:

1) Oby wspaniałe choroby weneryczne siały spustoszenie w dupach "eksperymentatorów".
2) Im więcej pedalskich eksperymentów tym mniej normalnych rodzin i mniej dzieci, co martwi wielu komentujących, zapewne.
3) Dewiacje zniszczyły już kilka cywilazacji, są najczęściej ostatnim etapem, jak np w Rzymie, dlatego reszta komentujących ich nie promuje i nie wspiera.
4) Dekadencja to efekt ale też symptom, a ślepe parcie do hedonizmu świadczy o tym, że nic więcej nie widzisz, poza niskimi pobudkami. Wielu komentujących myśli o dzieciach i wnukach, kraju, cywilizacji europejskiej, przeciwstawieniu się Islamowi, Rosji. Ty myślisz tylko o dupie i pindolu, tak by wynikało.

1) bo wiadomo że bogobojni katolicy syfa od kurew na Roksie nie łapali… trzeba być kretynem żeby myśleć że choroby weneryczne dotykają tylko hoseksualistow i transwestytów
2) jakich normalnych rodzin? Tych co dzieci w Łodzi w beczkach upychają, czy tych co oddają dzieci księdzu pedofilowi? Albo zabijają, jak Kamilka?
3) gówno prawda. Jak „zboczeniec” Tyberiusz i Kaligula rządzili, to Cesarstwo było w szczycie swojej potęgi. Piszesz idiotyzmy i masz zerową wiedzę o historii Rzymu.
4) a tu p🤬lisz jak potłuczony a akurat Rosja i Islam nienawidzą homoseksualistow i chcą ich wytępić, więc sam sobie idioto zaprzeczasz
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-06-13, 8:20
Kolega pyta o wiecej
Zgłoś
lukpogromca 2025-06-13, 8:59 3
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Kolega pyta o wiecej

1) Skrajne przypadki to cienka argumentacja kretyna, a k🤬y na roksie nijak się mają do dewiantów. Staystyki poczytaj nieuku, gdzie jest większy procent infekcji.
2) Kolejna próba obrony skrajnymi przypadkami, tym razem żenada. Czyli heteroseksualni pakują dzieci do beczek i są źli? To skąd taki wykwit jak ty się pojawił? Z pedała wylazłeś ośle?
3) Co ty p🤬lisz za brednie. Co ma jeden dewiant do ogólnie przyjętego argumentu, że społeczne rozpasanie i dekadencja była jedną z przyczyn upadku Rzymu. Co ty k🤬a szkołę specjalną kończyłeś, czy co?
4) Sam jesteś idiotą. Promocja pedalstwa to broń w rękach rosjan, znany fakt. Niszczenie społeczeństw od środka to podstawa ich działania. Pedalstwo i zniewieścienie to skutek p🤬lenia takich pożytecznych idiotów jak ty. To przekłada się to na spadek obronności, co jest ich celem.
Nie kumasz debilu, ze Islam trudniej będzie pokonać w sukienkach i zniewieściałym pedałom? Czy naprawdę jesteś ograniczony?
Zgłoś
Spidzio 2025-06-13, 9:07
lukpogromca napisał/a:

1) Skrajne przypadki to cienka argumentacja kretyna, a k🤬y na roksie nijak się mają do dewiantów. Staystyki poczytaj nieuku, gdzie jest większy procent infekcji.
2) Kolejna próba obrony skrajnymi przypadkami, tym razem żenada. Czyli heteroseksualni pakują dzieci do beczek i są źli? To skąd taki wykwit jak ty się pojawił? Z pedała wylazłeś ośle?
3) Co ty p🤬lisz za brednie. Co ma jeden dewiant do ogólnie przyjętego argumentu, że społeczne rozpasanie i dekadencja była jedną z przyczyn upadku Rzymu. Co ty k🤬a szkołę specjalną kończyłeś, czy co?
4) Sam jesteś idiotą. Promocja pedalstwa to broń w rękach rosjan, znany fakt. Niszczenie społeczeństw od środka to podstawa ich działania. Pedalstwo i zniewieścienie to skutek p🤬lenia takich pożytecznych idiotów jak ty. To przekłada się to na spadek obronności, co jest ich celem.
Nie kumasz debilu, ze Islam trudniej będzie pokonać w sukienkach i zniewieściałym pedałom? Czy naprawdę jesteś ograniczony?

1) podaj te statystyki razem ze źródłami, bo jak 99% katonazioli umiesz tylko wrzeszczeć o jakichś danych, bez ich podawania
2) Tak, a jaki procent homoseksualistow tańczy w kieckach na imprezach? 99%? Podejrzewam że taki sam, jak procent katolików znęcających się nad dziećmi…
3) ten jeden dewiant był imperatorem tłuku. A homoseksualizm i orgie były tradycjami rzymskimi od założenia małej wiochy na 7 wzgórzach w 753r p.n.e, debilu. To samo było w Sparcie i Grecji, które trzęsły światem przez kilkaset lat kretynie
4) Tu już jest taki debilny słowotok, że nawet nie chce mi się komentować… geje i jaszczuroludzie rządzą światem
Zgłoś
CzerstWybut 2025-06-13, 9:23 7
Spidzio napisał/a:

Jestem agnostykiem więc nie mam nic wspólnego z instytucją kościoła. Mam wyj🤬e w was waginosceptyków ale chciał bym aby moje dziecko otaczał świat normalnych ludzi a nie dewiantów co mają problemy psychiczne. Wp🤬lanie waszych problemów zaburzenia tożsamości na sile w życie normalnych ludzi jest zwyczajnie już irytujące. Świętowanie przez miesiąc czegoś co dotyczy jakiegoś ułamka społeczeństwa jest jakimś totalnym odklejeniem, nawet święta różnych religii nie trwają tyle czasu. To świadczy o tym jak bardzo jesteście zakompleksieni że musicie wszystkim w koło oznajmiac, pokazywać i udowadniać wasze zaburzenia. 🤷
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie