1) podaj te statystyki razem ze źródłami, bo jak 99% katonazioli umiesz tylko wrzeszczeć o jakichś danych, bez ich podawania
2) Tak, a jaki procent homoseksualistow tańczy w kieckach na imprezach? 99%? Podejrzewam że taki sam, jak procent katolików znęcających się nad dziećmi…
3) ten jeden dewiant był imperatorem tłuku. A homoseksualizm i orgie były tradycjami rzymskimi od założenia małej wiochy na 7 wzgórzach w 753r p.n.e, debilu. To samo było w Sparcie i Grecji, które trzęsły światem przez kilkaset lat kretynie
4) Tu już jest taki debilny słowotok, że nawet nie chce mi się komentować… geje i jaszczuroludzie rządzą światem
1) Podstawa wiedzy, nawet taki nieudacznik jak ty sobie znajdzie.
2) Czyli co? Przeczytaj co napisałeś wcześniej, bo zwoje ci się chyba stopiły.
3) Co ty k🤬a teraz wikipedię czytasz i odpowiadasz? Co to ma do rzeczy. Odnieś się do meritum, a nie coś tam p🤬lisz o Sparcie i Atenach. To nie te czasy co upadek Rzymu. Szkoła specjalna jednak?
4) Czyli KGB, metody walki ze społeczeństwem zachodnim, to

Ja p🤬le, ile ty masz lat, że takich podstaw nie znasz?

I co wam to przeszkadza? Każą wam te kiecki wkładać, stulejarze?
Widać że się świetnie bawią, ale polskie katonaziolskie prymitywy skurczy dupy dostają
Żebyście mieli takie skurcze w dupie, jak was proboszcz j🤬 w dzieciństwie, to byście karierę w kościele katolickim zrobili
ciekawie mieliście na parafii.... sosnowiec? xD
Kanadyjczycy nie wpadli w to gówno tak znienacka, to był proces wpychania propagandy, oblegania wszystkich miejsc o wysokim potencjale opiniotwórczym.
na sadolu też są konta które od lat pracują aby popychać opinię publiczną w kierunku akceptacji lewackiego sp🤬olenia, bo to destabilizuje państwo i umacnia władzę PO/PIS. Tak, mówię o kontach typu pazuzu, darek123, oraz ich multikontach do podbijania swoich postów i komentarzy.
ale z jakiegoś powodu administracja to akceptuje, a nawet idzie dalej - mi usuneli konto i wj🤬i bana na IP na cały okres kampanii prezydenckiej za wrzucenie tego obrazka:
Żadna tajemnica, agencje PRowe wynajmowane przez partie polityczne doskonale wiedzą że pośród ludzi poniżej 30go roku życia prawie nikt nie ogląda telewizji, więc przeniosły swoje treści propagandowe do internetu. Poza tym tworzą na różnych portalach konta, które piszą posty, robią memy, aby tak jak napisałeś "dyskretnie kształtować" pewne nastawienie i budować akceptację lub negację społeczeństwa wobec śliskich tematów.
Od czasu do czasu da się zauważyć wysypy różnych obrazków i żartów nawiązujących do aktualnie głosowanych ustaw lub ogłoszeń rządu czy opozycji.
Niestety nikt tego nie banuje, a szkoda.
Pisowskie średniowiecze…
Ale pedofile w sukienkach na plebaniach i za ołtarzem to wam już nie przeszkadzają
Ja p🤬le, weś już wyp🤬alaj.
Rozumiem że 100 lat temu byś kobiety do więzienia wsadzał za odsłonięcie kostek na plaży, a w latach 50 farmakologicznie przymusowo leczył homoseksualistow?
Tylko zabobonni dewoci kurczowo trzymają się tego że chłop tylko z babą może, i to po ciemku i tylko w dni płodne.
Ludzie chcą się bawić, eksperymentować z seksem, przekraczać granice. I nie jest to zboczenie, dewiacja tylko nowe podejście do swojej seksualności - i nie twoja zasrana sprawa, kto z kim, i jak to robi. Że ty się boisz, wstydzisz i nie potrafisz, to nie zabraniaj innym.
A nasze dzieci, jeśli mają ochotę na orgie, biseksualizm, panseksualizm czy homoseksualizm, to jest ich prywatna sprawa - to będzie za kilkanaście lat ich świat, i stare prukwy i dziady kościelne im tego nie zabronią
👍👍👍👍👍👍👍
Widać że się świetnie bawią, ale polskie katonaziolskie prymitywy skurczy dupy dostają
Żebyście mieli takie skurcze w dupie, jak was proboszcz j🤬 w dzieciństwie, to byście karierę w kościele katolickim zrobili
Widzę że ktoś Ciebie w dzieciństwie przec🤬lił o jeden raz za dużo skoro masz takie złe podejście do konserw. Ale chyba ci się podobało skoro ci propagowanie dewiacji przez służby nie przeszkadza.
Pisowskie średniowiecze…
Ale pedofile w sukienkach na plebaniach i za ołtarzem to wam już nie przeszkadzają
Jebac ich dokładnie tak samo, jak to cały kościół bym wyciął do cna. Wk🤬ią mnie ze co kolwiek z podatków idzie na tą j🤬a mafię.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaI co wam to przeszkadza? Każą wam te kiecki wkładać, stulejarze?
Widziałem kiedyś w Polsce kolesi w kieckach, takich czarnych prawie do ziemi. I jeszcze stare baby ich po rękach całowały
Kilkaset lat temu kobiety w ogóle miały zakaz występowania na scenie więc faceci się przebierali. Szczególnie kler pilnował tego zakazu. Zresztą kler od zawsze lubił pedalstwo. Teraz marudzą bo za murami zakonów, seminariów, kościołów mogli pozbierać cały "element" i r🤬ać do woli, a teraz im się uciął dopływ świerzego towaru do r🤬ania ! 😜😜
Mi przeszkadza to że robią to za kasę z podatków.I co wam to przeszkadza? Każą wam te kiecki wkładać, stulejarze?
I nie obchodzi mnie czy robią to co na filmie czy pochód i pokropek pana w sukience — robią nie to za co im płacimy.
Niechcący dobrze to ująłeś. U nas ta sukienka jest zwykle długa i czarna, czasem czerwona, fioletowa lub (jak przyjedzie) biała.A co do policjantów to obowiązuje ich szacunek do munduru i jak już go mają na sobie to są lepsze rzeczy do robienia niż oglądania dupy tańczącego chłopa w sukience.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.[ Dodano: 2025-06-15, 00:03 ]
ty już robisz bo cię kolega głaszczę po twoim spoconym rowie ! xD nie każdy lubi takie zabawy !