Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
Fap Master 2017-03-16, 20:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fantastico 2017-03-16, 22:26 1
Nie mam nic więcej do dodania.

Zgłoś
kenzol 2017-03-16, 22:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mesjasz19 2017-03-16, 22:59
Fap Master napisał/a:

To musiał być geniusz jak w wieku 20 lat kończył 3 kierunki studiów...więc komisja zrobiła mu przysługę a nie go udupiła...

33 latka i dalej nie nauczyli czytać ze zrozumieniem?
Ciężko wywnioskować że zaraz po technikum złożył papiery do KMP a po studiach spróbował ponownie?
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-16, 23:16
kto ma pożyczyć do jutra dezodorant ?
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-16, 23:56
Zgłoś
Seligos 2017-03-17, 0:36
Dwie cysterny najlepszego zimnego browara dla tych policjantów !
Zgłoś
nowynick 2017-03-17, 8:24
Zgłoś
taigatrommel 2017-03-17, 10:12
Zgłoś
PartizantPń 2017-03-17, 17:59
Najlepsze jest to że ja w tym samym momencie miałem wypadek na a2 w Poznaniu/Komornikach i słyszałem w radioli jak ten policjant pyta dyżurnego czy sporządzić notatkę, bo właśnie miało miejsce owe wydarzenie. Dyżurny odpowiedział że musiałby, bo nadali tej interwencji ID. Gdyby nie to, nawet nikt by się o ich postawie nie dowiedział.
Zgłoś
KebabRemover 2017-03-17, 21:15
Zgłoś
lokalnywatażka 2017-03-19, 1:22
nowynick napisał/a:

by trafili na Straż Miejską to zaczęli by od kontroli dokumentów pojazdu...

Sprawdziliby również, czy w pojeździe nie ma handlarza pietruszką, grasującego w przejściu podziemnym i nieuchwytnego dilera sznurówek z okołobazarowych ministraganów...
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-19, 22:15
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem