podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
W sumie to po c🤬j strzelał. Przez szybę by go dzgnal? Mógł dać szansę się poddać
po co dawac mu szanse ? jeszcze by sie rozmnozyl i po co to komu
A te chyba 6 kul które mu zaaplikował to k🤬a nie wiem po co, chyba kończył zmianę i nie miał czasu na dyskusje...
W USA strach na drina wyjść bo szturchniesz gline coś źle zinterpretuje i zrobi z ciebie ser szwajcarski.
Nie to żebym bronił przestępców w szczególności tych etnicznie podejrzanych.
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaW USA strach na drina wyjść bo szturchniesz gline coś źle zinterpretuje i zrobi z ciebie ser szwajcarski.
No np jak dawanie radiowozem sygnałów do zatrzymania pomylisz z wezwaniem do wyścigu to kiepski start...
W mojej ocenie to policjant przesadził, facet nawet jeśli wyjął nóż to nikomu nie zagrażał.
Ta, jasne. Wyjął nóż bo chciał posmarować kromkę masłem.
podpis użytkownika
...jeśli rajstopy są rajem dla stóp - to czym są pończochy ?W mojej ocenie to policjant przesadził, facet nawet jeśli wyjął nóż to nikomu nie zagrażał. Drzwi od strony kierowcy zablokował radiowóz a od pasażera tak szybko nie wyjdzie, wystarczyło powiadomić pozostałych że ścigany wyjął nóż i do puki nie atakuje próbować go nakłonić do poddania się.
A te chyba 6 kul które mu zaaplikował to k🤬a nie wiem po co, chyba kończył zmianę i nie miał czasu na dyskusje...
W USA strach na drina wyjść bo szturchniesz gline coś źle zinterpretuje i zrobi z ciebie ser szwajcarski.
Ale ty głupi jesteś. Policjant powinien mieć prawo cie odj🤬 jak tylko zaczniesz uciekać... To jest prawo i trzeba go przestrzegać a jak masz w dupie to my mamy w dupie twoje życie j🤬y pasożycie. Amen.
Trochę źle oszacował zasięg noża i przegrał w pierwszej rundzie. Bardzo dobrze, miód na moje oczy. A wy wszyscy prujący się, że użył nieadekwatnych środków, postawcie się w miejsce tego z nożem, czy normalnym jest, żeby podczas zatrzymania was po pościgu, choć w Polsce to tak często się nie zdarza, wyciągnęlibyście nóż(na c🤬j mu nóż w aucie) na kilkoro policjantów? A albo jesteście zdesperowani i wybraliście metodę na odejście z tego świata, B jesteście jakimś ściekiem społecznym na którego nie trzeba będzie płacić w pudle...
W mojej ocenie to policjant przesadził, facet nawet jeśli wyjął nóż to nikomu nie zagrażał. Drzwi od strony kierowcy zablokował radiowóz a od pasażera tak szybko nie wyjdzie, wystarczyło powiadomić pozostałych że ścigany wyjął nóż i do puki nie atakuje próbować go nakłonić do poddania się.
A te chyba 6 kul które mu zaaplikował to k***a nie wiem po co, chyba kończył zmianę i nie miał czasu na dyskusje...
Nie zesraj się...