Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-03, 22:55
Ordnung muss sein!

W szkole też wielu rzeczy nie wolno i każda próba wykorzystywania kruczków kończy się tragicznie

Na dodatek taka myśl: dlaczego to jest zawsze piłka nożna? Dlaczego jakoś nie ma problemu z kibicami na kortach tenisowych czy boiskach do piłki ręcznej, ba! na kortach tenisowych policja w ogóle się nie pojawia... daje w sumie troszkę do myślenia
Zgłoś
T0B1 2013-11-03, 23:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
clutchh 2013-11-03, 23:34 1

Oto plakat kibiców Piasta. Zastanawia mnie kto prowokował. To tylko świeczka, rzeczywiście, ale z daleka tego nie widać. Natomiast samo odpalenie było próbą prowokacji, umieszczanie takich plakatów też jest próbą prowokacji PSEUDOKIBICÓW Piasta.. Policja tylko wykonuje swoją pracę.. A po ostatnich wydarzeniach związanymi z tymi pseudokibicami, można stwierdzić że to oni prowokują..
Zgłoś
Aragon1988 2013-11-04, 0:25 2
Prowokacja była, ale tych idiotów. Jest zakaz zapalania wszelkich gówien? To czego kombinują? I idioci nagrywają, więc jest dowód, więc policja MUSIAŁA interweniować, żeby nie było, że sprawę olali. Ale jasne krzyczcie, że państwo policyjne tusk itp. dno
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-11-04, 0:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Vendal 2013-11-04, 7:40
Robiłem kurs na stewarding (stewardzi to ci panowie w pomaranczowych kamizelkach) i z tego co wiem to najpierw musza poprosic typa o oddanie tej "swieczki" jak nie odda to wzywa sie dopiero sluzby porzadkowe.
Zgłoś
mateuszn1989 2013-11-04, 9:46
Też mi kur...a wielka prowokacja. Zakaz wnoszenia pirotechniki to zakaz. To tak samo jakbyś zamiast maczety nosił scyzoryk. Ale oni są cwani. Ale policjanta w chu..a wycięli. Niedługo to kibole będą płodzić dzieci na trybunach w dymie z rac i wśród jakże kochanych przez nich haseł w stylu "JP".
Zgłoś
Nashi 2013-11-04, 10:04 4
Zgłoś
ssiwy 2013-11-04, 10:36
Zgłoś
mrokussw 2013-11-04, 12:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-04, 12:49
Aragon1988 napisał/a:

Prowokacja była, ale tych idiotów. Jest zakaz zapalania wszelkich gówien? To czego kombinują? I idioci nagrywają, więc jest dowód, więc policja MUSIAŁA interweniować, żeby nie było, że sprawę olali. Ale jasne krzyczcie, że państwo policyjne tusk itp. dno

Jak sie odpala gówno ? Jestem ciekawy

@mrokussw a w którym momencie okazali brak szacunku do Policji ?
Pałować to ciebie chyba pałowali dresy na osiedlu to sie teraz w necie spinasz ;P
Zgłoś
booore 2013-11-06, 15:25
Czy autor mógłby mnie oświecić na czym polegała ta "policyjna prowokacja"?
Bo za cholerę nie kumam skąd taki tytuł.
Zgłoś
Pawelmix1 2015-01-24, 22:19
kiedyś próbowałem zgasić takową świeczkę ręką, jak ten typ z filmu... współczuję mu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem