Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:24
konto usunięte 2013-11-03, 22:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
T0B1 2013-11-03, 23:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
clutchh 2013-11-03, 23:34 1

Oto plakat kibiców Piasta. Zastanawia mnie kto prowokował. To tylko świeczka, rzeczywiście, ale z daleka tego nie widać. Natomiast samo odpalenie było próbą prowokacji, umieszczanie takich plakatów też jest próbą prowokacji PSEUDOKIBICÓW Piasta.. Policja tylko wykonuje swoją pracę.. A po ostatnich wydarzeniach związanymi z tymi pseudokibicami, można stwierdzić że to oni prowokują..
Zgłoś
Aragon1988 2013-11-04, 0:25 2
Prowokacja była, ale tych idiotów. Jest zakaz zapalania wszelkich gówien? To czego kombinują? I idioci nagrywają, więc jest dowód, więc policja MUSIAŁA interweniować, żeby nie było, że sprawę olali. Ale jasne krzyczcie, że państwo policyjne tusk itp. dno
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-11-04, 0:57
Zgłoś
Vendal 2013-11-04, 7:40
Robiłem kurs na stewarding (stewardzi to ci panowie w pomaranczowych kamizelkach) i z tego co wiem to najpierw musza poprosic typa o oddanie tej "swieczki" jak nie odda to wzywa sie dopiero sluzby porzadkowe.
Zgłoś
mateuszn1989 2013-11-04, 9:46
Też mi kur...a wielka prowokacja. Zakaz wnoszenia pirotechniki to zakaz. To tak samo jakbyś zamiast maczety nosił scyzoryk. Ale oni są cwani. Ale policjanta w chu..a wycięli. Niedługo to kibole będą płodzić dzieci na trybunach w dymie z rac i wśród jakże kochanych przez nich haseł w stylu "JP".
Zgłoś
Nashi 2013-11-04, 10:04 4
Zgłoś
ssiwy 2013-11-04, 10:36
Zgłoś
mrokussw 2013-11-04, 12:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-04, 12:49
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 15:25
Czy autor mógłby mnie oświecić na czym polegała ta "policyjna prowokacja"?
Bo za cholerę nie kumam skąd taki tytuł.
Zgłoś
Pawelmix1 2015-01-24, 22:19
kiedyś próbowałem zgasić takową świeczkę ręką, jak ten typ z filmu... współczuję mu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem