📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Oto plakat kibiców Piasta. Zastanawia mnie kto prowokował. To tylko świeczka, rzeczywiście, ale z daleka tego nie widać. Natomiast samo odpalenie było próbą prowokacji, umieszczanie takich plakatów też jest próbą prowokacji PSEUDOKIBICÓW Piasta.. Policja tylko wykonuje swoją pracę.. A po ostatnich wydarzeniach związanymi z tymi pseudokibicami, można stwierdzić że to oni prowokują..
Prowokacja była, ale tych idiotów. Jest zakaz zapalania wszelkich gówien? To czego kombinują? I idioci nagrywają, więc jest dowód, więc policja MUSIAŁA interweniować, żeby nie było, że sprawę olali. Ale jasne krzyczcie, że państwo policyjne tusk itp. dno
Robiłem kurs na stewarding (stewardzi to ci panowie w pomaranczowych kamizelkach) i z tego co wiem to najpierw musza poprosic typa o oddanie tej "swieczki" jak nie odda to wzywa sie dopiero sluzby porzadkowe.
Też mi kur...a wielka prowokacja. Zakaz wnoszenia pirotechniki to zakaz. To tak samo jakbyś zamiast maczety nosił scyzoryk. Ale oni są cwani. Ale policjanta w chu..a wycięli. Niedługo to kibole będą płodzić dzieci na trybunach w dymie z rac i wśród jakże kochanych przez nich haseł w stylu "JP".
Czy autor mógłby mnie oświecić na czym polegała ta "policyjna prowokacja"?
Bo za cholerę nie kumam skąd taki tytuł.
Bo za cholerę nie kumam skąd taki tytuł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie