Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trabus 2013-11-03, 19:12 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szklanka 2013-11-03, 19:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 19:13 2
Jak dla mnie to była prowokacja ale ze strony kibiców. Doskonale wiedzieli że będzie interwencja.
Teraz można się spierać co jest materiałem niebezpiecznym na imprezach masowych i czy lepiej zignorować czy dmuchać na zimne.
PS: lata temu też brałem udział w czymś takim (aż wstyd) wciągaliśmy tabakę na lekcji. Była afera policja itp. Jest tylko subtelna różnica mieliśmy wtedy po 11 LAT.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 19:16
No i gdzie ten mercedes...?
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 20:10
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 20:12
no ludzie przecież to kibice tym sprowokowali a nie policja policja została sprowokowana ona niczym nie zawiniła ani robią to specjalnie i znów nadchodzi czas kiedy polak polakowi nie jak brat ale jak najgorszy wróg ale wszyscy się obudzą jak za późno już będzie ps tusk na prezydenta bo premier to za mało ;d
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 20:16 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 20:36 2
Filmik wygląda mi na kręcony tak jakby było wiadomo że za odpalenie świeczki zostanie aresztowany. No mogę zrozumieć że urodziny kolegi, czy kogoś tam, ale takich rzeczy nie robi się publicznie. Na boisku był chyba zakaz odpalania środków pirotechnicznych więc nie dziwota że zgarnęli gościa. Jak dla mnie to filmik kręcony specjalnie by dostarczyć pretekstu patolom spod bloku i pryszczatym gimnazjalistom JP co gadają jak to oni mają przesrane w życiu, a są na troskliwym utrzymaniu rodziców, do piania jaka to policja zła jest.
Zgłoś
BoomShakaLaka 2013-11-03, 20:52 3
To chłopaki z Chęcin i okolic(Świętokrzyskie), tutaj "grubsza" sprawa z ich udziałem:

pozdrowienia dla kibiców Piasta
Zgłoś
Loq14 2013-11-03, 22:10
Zgłoś
zwarcin 2013-11-03, 22:20 1
moje okolice. leci piwko
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 22:23
Zgłoś
mustang_goniciel 2013-11-03, 22:35
Dzięki takim interwencjom czuję się bezpiecznie. Dziękuję!
Zgłoś
Seboolek 2013-11-03, 22:35 2
Gdyby "świeczkę" odpalił inny, zwyczajny człowiek, bez kaptura i takich "kolegów" to policja by się nie przyczepiła. Sami sobie zbudowali taką opinię więc wszystko co trzymają w rękach lub odpalają jest uznane za łamiące prawo. Nie jeden z nich kogoś pobił lub okradł i jestem tego pewny że co najmniej trzech to złodzieje telefonów, dwóch damskich bokserów oraz kilku ćpunów i dilerów. Tak widzę tą bandę.
Zgłoś
Enerfaues 2013-11-03, 22:39 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem