Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-11-03, 17:46 5
@renegatt

A co miałeś jakiś ostry stosunek seksualny z nimi?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-03, 17:47 4
Gonić kibolską parodię kibiców i sportu.
Zgłoś
Szulcu 2013-11-03, 17:49
Daj spokój, przecież to morderca jest.

podpis użytkownika

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-03, 17:53 4
A mógł zabić.
Zgłoś
Mathek 2013-11-03, 17:55
Na YT autor filmiku pisał, że go puścili. Ale po co ta afera to nie wiem...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-03, 18:01 28
Tak właśnie drogie dzieci zachowują się faszyści. Pewnie chcieli tą świeczką wywołać anty-rządowe powstanie. Na szczęście dzielne służby w porę zareagowały! Dzielna policja niech żyje, niech żyje, możemy się cieszyć kolejnymi pięknymi dniami bez faszystów, prawicowego kikolskiego bagna, a nasze kochany Donald "słońce peru" von dela Tusk rozleje na nas promienie jego dobroci k🤬a jego mać...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-03, 18:11 2
Z takim bydłem rozmawia się za pomocą pał, gazu, armatek wodnych, ewentualnie broni gładkolufowej.
Zgłoś
fdM 2013-11-03, 18:11 3
Komedia!
Granica absurdu na naszych stadionach została już dawno przekroczona.. Zakazy stadionowe za stanie na schodach, zajęcie niewłaściwego miejsca, przeklinanie czy palenie papierosów. Nigdy się nie bałem chodzić na mecze, nawet w czasach gdy jeszcze czasem coś działo się na trybunach (teraz awanturą nazywa się wbiegnięcie na murawę po zdobyciu pucharu) Teraz obawiam się o swoje bezpieczeństwo na stadionie - nie ze względu na kibiców, a ze względu na durny przykaz przez który może Mnie spotkać dotkliwa kara za jakąś bzdurę.
Zgłoś
garota 2013-11-03, 18:13 1
@Loq14

Twoja matka robi naprawdę c🤬jowy rosół więc i tak nie skorzystałem.
Zgłoś
Lędźwiowy 2013-11-03, 18:24 2
Jaki kibic taka raca
Zgłoś
crossdressphyxia 2013-11-03, 18:30 2
Coś mi tu śmierdzi...Nagrywane jest tak, jakby było wiadomo, że za odpalenie tej popierdółki zostanie zdjęty.

Z resztą sami są sobie winni, nasi kochani kibice słyną z tego, że robią rozp🤬ol gdzie tylko mogą, kiedy tylko mogą i jak tylko mogą, a policja jest przewrażliwiona na ich punkcie, dlatego nawet jak sobie taki pierdnie to zostaje zdjęty.Bo niestety mało komu słowo "Kibic" kojarzy się pozytywnie...

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
teken 2013-11-03, 18:32 2
Dobrze, że mam wyj🤬e w ten komiks zwany futbolem, więc nie miewam bólów odbytnicy.

podpis użytkownika

Zgłoś
tranzystor 2013-11-03, 18:45
I teraz dzieciaki dostaną wp🤬l w domu, bo starzy zobaczą film w sieci
Zgłoś
Machol 2013-11-03, 18:47 1
Dura lex, sed lex. Policja nie stanowi prawa, co wielu, zwłaszcza młodych i siedzących na ławce pod blokiem, nie jest w stanie zrozumieć.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Zielonek92 2013-11-03, 19:11
śmiałbym sie jak by tamtemu co gasił wyj🤬a petarda w ręku ;d byłby śmiech
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie