Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S.T.U_Cummins 2017-05-03, 20:39 13
Jeżdżę na suwak, i mam zasadę że przynajmniej raz dziennie kogoś wpuścić (najczęściej TIRa) Ale też mam zasadę że nigdy nie wpuszczam BMW-z resztą oni i tak się sami wpieprzają.

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
SanicHegehog 2017-05-03, 21:02 121
Pieprzony zjazd z A4 w Katowicach na Mikołowską. Dwa pasy i NIGDY nie jadą obydwoma. Korek jest już na autostradzie od zjazdu na Komendę Wojewódzką. By ich wszystkich c🤬j tam strzelił. Wraz z tymi, którzy nie potrafią dodać zapisu w PoRD, że jazda na suwak jest obowiązkiem. Przez takie k🤬y codziennie przy dojeździe do roboty / powrocie z niej, skacze ludziom ciśnienie. J🤬e ćwierćmózgi.
Zgłoś
Piridais 2017-05-03, 21:24 49
K🤬a, nie mogę tego pojąć, j🤬a spuścizna PRL-u komusze niedoj🤬ie mózgowe, powojskowy brak inteligencji, pegeerowskie ścierwa, niech to pokolenie wymrze w końcu bo tego nie da się oglądać już.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-04, 11:33 2
@up, już spokojnie, wszystko jakoś się ułoży
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-04, 14:39 9
I jeszcze j🤬y szeryf na straży macierzy
Zgłoś
Nekromantheon 2017-05-04, 16:33 7
do takiego szeryfa to bym wyszedł i zapytał o c🤬j mu właściwie chodzi.
Zgłoś
natking 2017-05-04, 17:32 1
Rozumiem argumenty za jazdą na suwak, ale też rozumiem to, że w przypadku, gdy chciałaby po lewym pasie przejechać karetka albo policja, to byłby on zatkany. Oczywiście taki szeryfojanusz też uniemożliwi przejazd. Jak żyć?

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
Henboh 2017-05-04, 17:53 11
natking napisał/a:

Rozumiem argumenty za jazdą na suwak, ale też rozumiem to, że w przypadku, gdy chciałaby po lewym pasie przejechać karetka albo policja, to byłby on zatkany. Oczywiście taki szeryfojanusz też uniemożliwi przejazd. Jak żyć?

W przypadku karetki, każdy zjeżdża do swojej krawędzi i robi się miejsce, w przypadku st.poż. trzeba będzie po krawężnikach się przetoczyć. Jeśli kierowcy myślą (a o to niestety ciężko) to miejsce się znajdzie.

Problem w tym, że wszyscy przeoczyli co się stało w 13s.

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-04, 18:06 5
natking napisał/a:

a co to k🤬a jest pas dla karetek czy do zjazdu
Zgłoś
jarecki93 2017-05-04, 18:28
do gazu k🤬a z takimi ścierwami ja p🤬le...
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2017-05-04, 18:31 18
natking napisał/a:

wtedy się robi coś takiego i po problemie:

Zgłoś
waloos 2017-05-04, 19:31 11
To jest pokłosie tego ciągłego p🤬lenia, że jeździ się prawym pasem a lewy do wyprzedzania!
Nie k🤬a, w miejscach gdzie jest duży tłok jedzie się i tym i tym. I nie ważne z jaką predkością!
Po to droga ma dwa pasy, po to zostało wycięte więcej drzew, po to zaostało wylane więcej asfaltu aby z tego k🤬a korzystać ciągle, a nie zostawiać na chwilowe uzycie!
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-04, 19:34
Niby gościu nic nie zrobił, ale wygląda to jakby to on był tym szeryfem bo jakby nie patrzeć ominie kolejkę, rozumiem, że jazda na suwak i w ogóle, ale skoro nikt się nie stosuje to po c🤬ju taka jazda, ;d. Ja tak kiedyś zrobiłem, to mi też szeryf wyszedł i pyta co ja odp🤬lam, mówię mu, ze jazda na suwak, a on, że wyp🤬alaj do kolejki, ale i tak pojechałem. A no i pan był z bi em dablju , p🤬lona afryka
Zgłoś
robert357 2017-05-04, 20:54 3
magicrodek123, widzę idziesz zasadą stada owieczek. Jak wszyscy to robią to i ja też... Ten pas to nie jest żadna ozdoba. Nie po to go zrobili by go podziwiać...

No i jaką kolejkę? Do mięsnego niby?

podpis użytkownika

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie