👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

niezła jazda
pewnie jak się gość wybudził ze śpiączki to poczuł się jak po zgonie na gejowskiej imprezie
pewnie jak się gość wybudził ze śpiączki to poczuł się jak po zgonie na gejowskiej imprezie

Jak powiedziała dziennikarka na końcu, koleś prowadzący vana potrącił ich kolegę na służbie, gdy ten próbował go zatrzymać. Trochę ich poniosło, ale należało mu się.

Nie wiem jak Wy ale ja tam widziałem tylko jak kilku policjantów biegło pomóc ofierze wypadku no i niefortunnie się na nią przewrócili. Każdemu się może zdarzyć.

@vidisic a ten w 15 sekundzie, to nie okładał go pięściami po twarzy tylko stosował nowoczesną technikę reanimacyjną...

Zwróćcie uwagę, że ci wszyscy policjanci zostali zwolnieni dyscyplinarnie i to się nazywa cywilizowane państwo.

w sumie nie wiem jakbym zareagował jakbym był policjantem a ten palant na ziemi kilka chwil wcześniej potrącił ze skutkiem śmiertelnym mojego kumpla (tak zrozumiałem to co babka mówiła)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie