Rap jak rap, gówniany. Ale nie powiem, alternatywa miła dla tych tępaków z firmy i ich "fanuf"
EudezetReprezent kolejny gimbus, jeszcze proś o łapki w górę do komentarza...
Przestańcie pieprzyć, wiadomo, że jak wszędzie, w każdym środowisku i grupach zawodowych są porządni, honorowi ludzi i są zwykłe śmiecie, które za dużo sobie wmawiają. Dostanie taki pałę i jest królem świata.
Znam normalnych policjantów, ale też nam dwóch pojebów, którzy mimo upośledzenia umysłowego zdali egzaminy psychologiczne i są w policji. Chyba coś nie tak z tymi testami ;/
Ja akurat jestem kibicem, nie uważam się za kibola (chociaż od jakiegoś czasu chyba jestem, bo stałem na schodach podczas meczu i podobała mi się oprawa "Jihad Legia"). Myślę, że nie znasz realiów, policja potrafi być bardzo brutalna i stosować odpowiedzialność zbiorową. Nie podlega dyskusji, że jest wielu normalnych policjantów, ale są też tacy którzy psują opinię tej instytucji. Biorąc pod uwagę, że powinni być "stróżami prawa" i składają przysięgi, to uważam, że czarne owce powinny być surowo karane. Niestety wszyscy się nawzajem chronią - przykładem chociażby ostatnie pobicie przez policjanta na Marszu Niepodległości. Potrzeba reorganizacji Policji, żeby ludzie ponownie nabrali szacunku i w końcu czuli się bezpiecznie.