Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po przeczytaniu wszystkich komentarzy. Jedyne normalne co przychodzi na myśl, to poparcie Powella.
konto usunięte
2011-12-26, 23:53
Skleja tekst jak Peja
konto usunięte
2011-12-27, 0:01
Z tego co wiem, to piosenka bylego policjanta, ktory napisal ja na czesc niezyjacego kolegi po fachu, po czym sie zwolnil. Dostali wezwanie na paczke mlodych huliganow gdzies w Mikolajkach i jeden z nich policemana
konto usunięte
2011-12-27, 0:27
@EudezetReprezent
nie wieże że taki frajer reprezentuje miasto w którym żyje..
konto usunięte
2011-12-27, 2:22
sam jestes frajerem 1908 powinien sie ciebie wstydzic !
konto usunięte
2011-12-27, 12:24
Ciekawy Jestem Ilu użytkowników To właśnie tacy Prewencyjni
Ps. Gimbusy nie spinajcie się ja wiem , zaraz co drugi wyskoczy że jest AT
W Polsce jest problem z instytucjami zaufania publicznego, od urzedow po koscioly. Niesety zyjemy w panstwie P R A W A i oni sa egzekutorami tegoż. Problem istnieje ze sprawiedliwym dostosowaniem kary do czynu. Tutaj niestety panstwo nasze kochane dziala jak dzial.
konto usunięte
2011-12-27, 13:53
konto usunięte
2011-12-27, 15:05
Olsztyn przeprasza.....
konto usunięte
2011-12-27, 17:30
EudezetReprezent@ Jesteś zwykłym śmieciem i wyrzutkiem społeczeństwa. Takich jak ty powinni gazować.