@Raflik Headhunterz ft. Wildstylez vs. Noisecontrollers - Tonight (Alpha² Rmx)
dziewczyny powinny skakać na k🤬sie a nie ulicy ;/
imo ten taniec jest zj🤬y ,ale to moje skromne zdanie
imo ten taniec jest zj🤬y ,ale to moje skromne zdanie

podpis użytkownika
................................................................................................................
Fajne, ale wole takie którym przynajmniej włosy na piździe rosną :|
Nie rozumiem przesłania tego filmu.
A później się ludzie dziwią czemu mamy takie krzywe chodniki : l
A później się ludzie dziwią czemu mamy takie krzywe chodniki : l
Oto jest i mistrz!

podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
A tam k🤬a przesadzacie, nie musi się podobać, mnie to się średnio podoba, ale ważne że skaczą, a nie zamulają j🤬e na facebooku czy innym podobnym gównie.
W synchro to jeszcze nawet wygląda ale tak solo to wygląda jak ja po paru kolejkach na parkiecie... nic specjalnego, a szczególnie muzyka.

DNB dużo lepsze.
No i Polina ma przynajmniej jakieś cycki :d
No i Polina ma przynajmniej jakieś cycki :d
I tak skaczą bez celu i myślą, że to fajnie wygląda, jeszcze niektóre są tak c🤬jowo zsynchronizowane z muzyką, że jak patrzę na to skakanie to się odechciewa oglądać. Ni to fajne, ni to ciekawe. Nie powinienem się przyp🤬alać do ubioru, ale dupa (wybaczcie kobietki, jeśli którąkolwiek z tego portalu uraziłem tym słowem) w tych zielonych trampkach na początku wygląda mega c🤬jowo i nigdy bym się z taką dupeczką nie umówił. Tańcem tego nie nazwę, bo to zwykłe skakanie - lubimy skakanie, ale come on, nie po chodniku, if you know what I mean. J🤬 to, piwa nie będzie, a temat najchętniej bym wyp🤬olił z głównej. Zero jaranka, przykro mi, a teraz linczujcie za opinię.