Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rusofil 2013-05-01, 19:24 2
Prezioo napisał/a:

@upup
Wyobraz sobie ze komputera nie kupilem w polsce, ba nawet nie mieszkam w polsce,a teraz kulminacja i mam nadzieje ze to nie bedzie zbyt wielki szok dla ciebie, za granica niema polskich znakow

Co za debil. Instalujesz polski pakiet językowy i oto masz polskie znaki. Jesteś idiotą?

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Giacore 2013-05-01, 19:46
Skąd Pete zna polski?
Zgłoś
IwanMT 2013-05-01, 20:05
Dobrze k🤬a, że coś takie wrzuciliście.
Powtórzę ten angielski do matury chociaż w taki sposób bo inaczej coś k🤬a nie idzie...
Zgłoś
WidziszINieGrzmisz 2013-05-01, 20:21
Giacore napisał/a:

Skąd Pete zna polski?

Jest z pochodzenia Polakiem.
Mowil, ze jego rodzice i on urodzili sie w Kanadzie, ale, ze podlapal troche Polskiego - pewnie od dziadkow, bo nap🤬la naprawde dobrze w porownaniu z innymi urodzonymi za granica jako ktorestam juz pokolenie.
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-05-01, 23:21 1
ru_ziolo napisał/a:

Czegoś mi tu brakuje....
A już wiem - masz rozj🤬y prawy alt na klawiaturze.
Pomogę.
Łap:
ą ę ś ć ż ź ń ó ł

Jezus maria, co z Ciebie za typ... A nie pomyślałeś sobie czasem zakuta pało, że nie każdy musi na komputerze przeglądać sadola? To, że nie masz 5 stów na wydanie na tablet czy normalny smartfon z dostępem do porządnej przeglądarki mnie nie robi. Używaj sobie swojej stacjonarki do przeglądania. Ale nie mów innym jak mają pisać. Gość pisze składnie i ładnie, bez ogonków, ale sens jest zachowany. Nie ma się taki c🤬j do czego przyp🤬olić do do gówna się jak mucha przyczepi. Spróbuj końska pało sam trochę na komórce popisać. Zobaczymy jak długo będziesz się k🤬a męczyć z ogonkami -,-

podpis użytkownika

cycki! <3
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-02, 0:48 1
bol dupy o brak polskich znakow i o to, ze koles sobie ich nie ustawil jest przeuroczy XD
Zgłoś
kutasek325 2013-05-02, 2:12 1
p🤬leni hejterzy przyczepic sie mozna kazdego:)
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-02, 3:11
Di_ReDD napisał/a:

To, że nie masz 5 stów na wydanie na tablet czy normalny smartfon z dostępem do porządnej przeglądarki mnie nie robi. Używaj sobie swojej stacjonarki do przeglądania.

srablet za 5 stowek zamiast kompa
Zgłoś
Villthuriss 2013-05-02, 12:45
Ja p🤬le. Bajkę opowiedział normalnym głosem, ale później znowu mu się załączył ten wk🤬iający akcent...
Zgłoś
rusofil 2013-05-02, 14:48
Di_ReDD napisał/a:

Jezus maria, co z Ciebie za typ... A nie pomyślałeś sobie czasem zakuta pało, że nie każdy musi na komputerze przeglądać sadola? To, że nie masz 5 stów na wydanie na tablet czy normalny smartfon z dostępem do porządnej przeglądarki mnie nie robi. Używaj sobie swojej stacjonarki do przeglądania. Ale nie mów innym jak mają pisać. Gość pisze składnie i ładnie, bez ogonków, ale sens jest zachowany. Nie ma się taki c🤬j do czego przyp🤬olić do do gówna się jak mucha przyczepi. Spróbuj końska pało sam trochę na komórce popisać. Zobaczymy jak długo będziesz się k🤬a męczyć z ogonkami -,-

Debil zawsze obroni debila. Swój do swego.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2016-11-09, 11:27
Pete dostał raka i umiera
Zgłoś