MiSTZRU napisał/a:
Wk🤬ia mnie ten koleś. Po angielsku mówi normalnym głosem ale polsku jak c🤬a i nie chodzi tu tylko o akcent. Jeszcze te idiotyczne teksty typu "szef mnie wp🤬lił". C🤬j z tym, że jestem odosobniony w tej opinii, musiałem to napisać.
Nie ma piwa i c🤬j!
Jaki ty k🤬a głupi jesteś, po Polsku mówi jak c🤬a żeby go hamburgery zrozumiały bo jak by wyjechał z Polskim akcentem i poprawnym wymawianiem to ni c🤬ja by nie kumali..
Jeszcze nie opisał znaczenia słów- p🤬le Cię- choć się pop🤬limy- w znaczeniu uprawiania seksu
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill meMiej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
mamy fc🤬j trodny język, a musimy się uczyć tego banalnego w porównaniu do naszego języka angielskiego, żeby znaleźć dobrze płatną pracę poza granicą. W Polsce według mnie tylko założenie własnej firmy może dać jakieś dochody.
Pop🤬liłem sobie, a teraz ide się Za-P🤬lić.
Pop🤬liłem sobie, a teraz ide się Za-P🤬lić.

ヽ(°▽、°)ノ napisał/a:
Jak ja nie lubię tego pedała :/
Nie jesteś oryginalny. Większość ludzi nie lubi pedałów.

K🤬a, patrioci, zacznijcie szczekać jak sobie wytatuujecie naszego Orła Białego na plecach, takiego jakiego on ma mimo iż nie mieszka już w Polsce, dalej z nią się utożsamia.

Zły nauczyciel. "Pop🤬lić" nie jest używane w kontekście obojętności. "Wp🤬lić" nie znaczy wyrzucić, to oznacza "wyp🤬olić" itd, ale nie chcę żeby wyszło, że się wymądrzam.
ja hejtuje, nie lubie go, według mnie to palant w końcu dobrowolnie zamieszkał w USA i sie chłopak teraz cofa w rozwoju
Szacunek dla niego za to co przeszedł w życiu. Jestem dumny, że w Stanach żyją jeszcze ludzie którzy pamiętają o swoich korzeniach. Zajebisty ma tatuaż na plecach.
podpis użytkownika
"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
Koleś zaliczył kilka wpadek, ale ogólnie mógłbym dać piwko, tylko że ktoś mi je zap🤬lił... a, nie, chwila, wp🤬liłem je sam (znaczy spożyłem).
Pete, dla mnie jesteś Polakiem