op🤬l, pierd, p🤬lenie, p🤬lec, p🤬leniec, pierdoła, pierdółka, pierdółeczka, p🤬lnięcie, p🤬lnik, pierdnięcie, p🤬lnik, pierduśnik, pop🤬leniec, dop🤬lać, nap🤬lać, napierdzieć, odp🤬lać, op🤬lać, podp🤬lać, pop🤬lać, popierdywać, przep🤬lać, przyp🤬alać, rozp🤬alać, sp🤬alać, up🤬lać, wp🤬lać, wyp🤬alać, up🤬lać, zap🤬lać

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Polubiłem go, czuję że znalazł bym z nim wspólny język
Teraz się przyp🤬olcie i hejtujcie

Teraz się przyp🤬olcie i hejtujcie

podpis użytkownika

k🤬a, głupie przekleństwo, a po dodaniu paru liter zmienia tak drastycznie znaczenie. Bardzo trudny polski język jest!
Wk🤬ia mnie ten koleś. Po angielsku mówi normalnym głosem ale polsku jak c🤬a i nie chodzi tu tylko o akcent. Jeszcze te idiotyczne teksty typu "szef mnie wp🤬lił". C🤬j z tym, że jestem odosobniony w tej opinii, musiałem to napisać.
Nie ma piwa i c🤬j!
Nie ma piwa i c🤬j!
MiSTZRU napisał/a:
Wk🤬ia mnie ten koleś. Po angielsku mówi normalnym głosem ale polsku jak c🤬a i nie chodzi tu tylko o akcent. Jeszcze te idiotyczne teksty typu "szef mnie wp🤬lił". C🤬j z tym, że jestem odosobniony w tej opinii, musiałem to napisać.
Bo na szczęście nie ma wielu idiotów, którzy nie wiedza iż akcent nabywa się wraz z miejscem w którym się żyje.
Sporo Polaków na imigracji w ogóle nie mówi po angielsku czy innym języku urzędowym kraju do którego wyemigrowali. Tudzież, choć zdarza się to znacznie rzadziej, zapomina polska mowę całkowicie. Także okaz trochę szacunku.

@up
strasznie mądry jesteś, naprodukowałeś się, ale kolega powiedział, że nie chodzi o akcent, i pewnie wiesz o co, ale nie zrezygnowałeś z okazji ukazania nam swojej mądrości bo akurat coś na ten temat wiedziałeś,
strasznie mądry jesteś, naprodukowałeś się, ale kolega powiedział, że nie chodzi o akcent, i pewnie wiesz o co, ale nie zrezygnowałeś z okazji ukazania nam swojej mądrości bo akurat coś na ten temat wiedziałeś,
@up @up
Co nie zmienia zupełnie faktu, że po Angielsku mówi normalnie, a po Polsku zmienia głos jakby był ciotą. Wk🤬ia mnie to do tego stopnia, że nie mogę go słuchać.
Co nie zmienia zupełnie faktu, że po Angielsku mówi normalnie, a po Polsku zmienia głos jakby był ciotą. Wk🤬ia mnie to do tego stopnia, że nie mogę go słuchać.
Dla niego zawsze piwko
Po całym dniu pracy, wracam do domu i poprawia mi humor ktoś. Kto jest oddalony o kilkatyś. kilometrów

W sumie jak sobie tak pomyślę, to ciężko jest to wszystko wyjaśnić. Hamburgery mają "fuck" i im to wystarczy. Ale Furious dał radę jak zwykle zresztą. Piwko dla wariata.

P🤬licie. Ja sp🤬alam wp🤬lić do lodówki zimne piwa aby potem się nap🤬lić, z upojenia zapewne przyp🤬olić paluszkiem o stół i op🤬lić za wszystko psa.

Bezsensu ma te przykłady, niech lepiej wp🤬la pierogi czy coś tam niż kaleczy nasz język.