👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie chce nic mowic ale na poczatku wyglada jak by poprostu playback puscil przyspieszony :p moze mi sie wydaje ale patrzec na usta prosze...

lukasz49999 napisał/a:
Nie chce nic mowic ale na poczatku wyglada jak by poprostu playback puscil przyspieszony :p moze mi sie wydaje ale patrzec na usta prosze...
no coś w tym jest jakoś na początku chyba przesadzili
ale koleś spoko szybko potem nawija więc może to po prostu ruskim zegarkiem kręcone i nie widać dokładnie

lukasz49999 napisał/a:
Popatrz sobie w 720p na YT:
watch?v=TiqlcU73_0Q
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

bardziej mi sie podobała wersja B.R.O , chłopaczek ma dobry głos .
ale i tak pełen szacun za takie coś .jakie to trzeba mieć płuca i dykcje.. wymiata
ale i tak pełen szacun za takie coś .jakie to trzeba mieć płuca i dykcje.. wymiata

a co żal wam dupy ściska że on umie a wy nie ? Dla mnie spoko ,niech rozwija talent

Fukuoka napisał/a:
ta koszulka wygląda jakby mu z szyji wychodziły k🤬sy!
A tobie to się wszystko z jednym kojarzy nie?

@kalwi89, bo on dopiero w połowie filmiku zaczął po Polsku nawijać -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie