Fajnie zmontowane
Kiedyś w Gdyni był bieg organizowany przez Formozę, za udział trzeba było zapłacić, a zyski szły dla niepełnosprawnego chłopaka, można było się sprawdzić przeciwko komandosom. Sam jestem sprawny fizycznie, ale to jak chłopaki wykazali się... Nie do opisania

GhostRider32, jeśli masz gdzieś wideo czy coś to podrzuć. Z przyjemnością zobaczyłbym jak chłopy z jednostki robią trzecie okrążenie a inni dopiero pierwsze.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson

Polish "ścierwo" politics - mogą sprawić że nawet dowódca jednostki specjalnej AGAT popełni samobójstwo...

Wszystko dzięki Gen. Romanowi Polko. Wielki szacunek i Ogromny Browar

AdminSwiata napisał/a:
No rzeczywiście potęga, aż strach sie bać....
![]()
Jakby ci wparowali na chatę to byś się cały obsrał kozaku.
@AdminSwiata siedzi sobie grzecznie w swoim k🤬idołku i wyp🤬ala swoje frustracje do internetu... Po takim komentarzu można wywnioskować, że za klawiaturą siedzi jakaś p🤬da a nie mężczyzna.

Film/montaż fajne tylko ta muzyka jak w reklamie obozu harcerskiego mi nie pasuje.

Płeć Lololoney
sars80 napisał/a:
Wszystko dzięki Gen. Romanowi Polko.
Co k🤬a!?
Jajco k🤬a!!!
sars80 napisał/a:
Wszystko dzięki Gen. Romanowi Polko.
Co k🤬a!?
Jajco k🤬a!!!
@sars80
Chyba źle wyguglowałeś...
Polko niczego nie tworzył, tylko przyszedł na gotowe...
Chyba źle wyguglowałeś...
Polko niczego nie tworzył, tylko przyszedł na gotowe...
Pokazany w tym filmiku sprzęt to jakieś atrapy, wynajęty na potrzeby filmiku, czy po prostu pozbierali karabiny zostawione przez nieostrożnych amerykańskich żołnierzy podczas ostatnich manewrów w Polsce?
Ogólnie fajnie to wygląda.

Ogólnie fajnie to wygląda.
podpis użytkownika
Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest temat