👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
H🤬j że tempak z niej r🤬ałbym
r🤬anie inteligentnej czy głupiej właścicielki c🤬ki wnosi jakieś różnice jakościowe w spuszczaniu się?

Halman napisał/a:
r🤬anie inteligentnej czy głupiej właścicielki c🤬ki wnosi jakieś różnice jakościowe w spuszczaniu się?
Przy inteligetnej czasami trzeba się natrudzić zanim zaciągniesz do wyra, ale satysfakcja większa z uwiedzenia takiej kobitki
Mogłaby dorzucić kilka sekund materiału, do kompilacji którą wrzuciłem na harda

Halman napisał/a:
Musisz kiedyś spróbować

Pralpunkt napisał/a:
H🤬j że tempak z niej r🤬ałbym
Po bandzie cz🤬chów i c🤬j wie kogo jeszcze, włącznie pewnie z psem. Ja bym się prędzej zrzygał niż jej dotknął
Pralpunkt napisał/a:
h*j że tempak z niej r*chałbym
c🤬j by Ci spruchniał po dwoch dniach i bys musial proteze nosic. No i co, warto tak tracic tak potrzebny przyrzad na jakas bezwartosciowa pralkozmywarke?
I lewym i prawym poj🤬a cycata kobitka kojarzy się z polityką... Nie wiem co Wam robią, ale nie jest to zdrowe.
Jacy Ci Amerykanie są tępi, ale w sumie jak przypomnę sobie wyborców Dudy i Trzaskowskiego to wcale tacy tępi nie są.
Halman napisał/a:
Tak samo jak r🤬anie zdrowych kobiet i niepełnosprawnych.
Normalnemu zdrowemu człowiekowi nie przyszłoby do głowy, aby zatrzymać się specjalnie po to, żeby powiedzieć komuś jak ma głosować... Normalny człowiek pomysli i swoje wie... Nie wykazuje potrzeby szukania rozgłosu i klepania po plecach przez innych nieudaczników co on takiego bohaterskiego dzisiaj zrobil... I to pokazanie dupska wtf?! Jak to ma obrazić faceta

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie