Jeśli polityka to szachy, to nasi politycy grają co najwyżej w warcaby na kurniku.

Zobaczymy jak sobie Europa poradzi bez żadnych surowców z Rosji, jeżeli faktycznie zrobią jakiś ruch

rantanplan napisał/a:
Zobaczymy jak sobie Europa poradzi bez żadnych surowców z Rosji, jeżeli faktycznie zrobią jakiś ruch
![]()
Bo tylko rosja ma gaz

Zobaczymy komu Rosja sprzeda swoje 'gazy' / wykończona zostanie gospodarczo i tyle.
podpis użytkownika
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
@upupupup
Wykończyć to mogą debilne komentarze na temat gazu, na poziomie dzieci z podstawówki.
Wykończyć to mogą debilne komentarze na temat gazu, na poziomie dzieci z podstawówki.
pistacjusz napisał/a:
Jeśli polityka to szachy, to nasi politycy grają co najwyżej w warcaby na kurniku.
nasi/wasi politycy nawet nie grają online raczej

jak ruscy zmienią rozliczenie ropy w rublach zamiast petrodolarach to dolar będzie wart 20gr.

nasi politycy grają w bierki rozgotowanym makaronem świderki

Mnie to najbardziej wk🤬ia,że jak będzie w Polsce mobilizacja to trzeba będzie iść i bronić PolskiI to jest ok,składałem przysięge to słowa dotrzymam,ale jak pomyśle że będe bronił tego całego sk🤬iałego lewactwa to mnie c🤬j jasny strzela.Nadstawianie karku za grodzkie,biedronia i za reszte tych pok🤬ionych pokrak jakoś mnie zniechęca do bohaterskich czynów.ale z drugiej strony w tym całym zamieszaniu można by pare tych sk🤬iałych łbów odj🤬,potem się i tak nikt nie doliczy:)
Ponad 60% budżetu Rosji pochodzi ze sprzedaży surowców. Jakby tak nie mieli gdzie sprzedawać szybko by ich c🤬j strzelił - niestety kilka europejskich krajów, które nie mają alternatywy energetycznej także (w tym Polskę). Tacy Francuzi, czy Niemcy mają rosyjski gaz/ropę głęboko w c🤬ju jak by coś...