Konto usunięte
2016-05-19, 23:06
Jak nienawidzę dawania politycznych rzeczy na sadistica, to to mnie nawet rozbawiło
@up mam dokładnie to samo
Konto usunięte
2016-05-20, 0:30
dopiero widziałem na wiocha
wiocha.pl/1334614,Tym-razem-cos-na-wesolo
przepisywaniu mówimy stanowcze nie!!
Konto usunięte
2016-05-20, 0:43
@up na c🤬j sie czepiasz, dzięki temu nie musimy odwiedzać 20 portali, żeby przeczytać coś ciekawego lub śmiesznego
Konto usunięte
2016-05-20, 1:39
Że też nikt się tak nie śmiał z kaczki za czasów donalda
Konto usunięte
2016-05-20, 2:01
@upup a choćby wziął zdjęcie i wkleił zeby było wiadomo z jakiej stronki on to bierze
Konto usunięte
2016-05-20, 4:16
Po 1 do dupy, nieśmieszne.
Po 2 może mi ktoś, k🤬a, wytłumaczyć, dlaczego to jest na głównej a nie w "Polityka i religia"?
Po 3 może mi ktoś, k🤬a j🤬a mać, wytłumaczyć, jaka labadziara puściła to na główną z działu "Czarne fotki"? Jakie, do c🤬ja, tu są fotki/obrazki? Pysk skośnego mordującego długopisikiem w notesiku w avku użytkownika, czy może przerażające strzelenie sobie w łeb przez emotikonę?
Konto usunięte
2016-05-20, 4:45
Myślałem, że będziesz tym który sadolowe dowc🤬y doprowadzi do "poziomu". Myliłem się. Jesteś jednym z "nich"...
Gorszy sort tu zagląda i robi zło.
Dowcip świetny, szczególnie jak na @Ratoshi. Gdzie w tu widzicie politykę, w miarę śmieszna gra słów na przykładzie POpularnych nazw/nazwisk lekko śmierdząca moczem (czyli Sadistic). I c🤬j mnie to obchodzi gdzie to było wcześniej, nie mam czasu czytać całego internetu.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Konto usunięte
2016-05-20, 8:59
deliriumpermanent napisał/a:
Że też nikt się tak nie śmiał z kaczki za czasów donalda
Z kaczek śmiano się od dawna, wystarczy wpisać na youtube "kaczyński przeróbka" i zobaczyć ile lat mają "śmieszne" filmiki z leszkiem lub jarem.
Ch*jowe jak stąd do kwejka
Konto usunięte
2016-05-20, 11:49
Wolowytylek napisał/a:
@up na c🤬j sie czepiasz, dzięki temu nie musimy odwiedzać 20 portali, żeby przeczytać coś ciekawego lub śmiesznego
Jak chcesz przeczytać coś ciekawego lub śmiesznego, to po co odwiedzasz sadola?
Konto usunięte
2016-07-11, 21:25
Strasznie na siłę ten kawał napisany