Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polityczny
krakowiak69 • 2013-06-06, 17:50
Premier przechadza się z żoną po ulicach Warszawy, ogląda wystawy sklepowe,
zatrzymuje się przed jedną i mówi:

- Zobacz kochanie, Spodnie 50 złotych, marynarka 40 złotych, futro 150 złotych.
Widzisz? To nie są wysokie ceny. A wszyscy mówią, że jest źle, że ludzi na nic nie stać.
To tylko propaganda tych nierobów, prawicowców i pisu!
Żona spojrzała na niego czule, jak to tylko potrafi kobieta i mówi:
- Debilu... To jest pralnia.
Zgłoś
master0romus 2013-06-06, 18:23 13

Całkiem dobre..
Zgłoś
booore 2013-06-06, 21:01 2
Zadziwiająco dobre.
Podam dalej, jeśli można.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 21:09 1
Dobree pierwszy kawał który mi sie tu spodobał od 2 lat
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-06-06, 21:33 1
Trochę fejkiem zalatuje bo jak baba może bezkarnie nazwać swego męża debilem ?

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
krakowiak69 2013-06-06, 21:34 3
Może jeśli jest rudy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 22:07 8
Premier przechadza się z żoną po ulicach Warszawy, ogląda wystawy sklepowe,
zatrzymuje się przed jedną i mówi:

- Zobacz kochanie, Spodnie 50 złotych, mahynahka 40 złotych, futho 150 złotych.
Widzisz? To nie są wysokie ceny. A wszyscy mówią, że jest źle, że ludzi na nic nie stać.
To tylko phopaganda tych niehobów, phawicowców i pisu!
Żona spojrzała na niego czule, jak to tylko potrafi kobieta i mówi:
- Debilu... To jest pralnia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 23:26 2
Jebaj się lewaku, chciałbyś nierobić i żeby ci ciuchy dofinansowywać? Tyle kosztują i c🤬j, bo tyle sobie liczą ludzie którzy je sprowadzili do sklepu. Nie podoba ci się to zbieraj mech.

Co ma k🤬a premier do wyceny ludzkiej pracy. Jakby były po tyle ile chcesz, trzeba by nie zapłacić ludziom.
Mam dość lewackiej propagandy na sadolu: Premier k🤬a zamknął kopalnię, premier k🤬a nie chce dokładać nam do ciuchów, itd

A z tymi kopalniami to mnie szlak na miejscu trafi. Jak firma nierentowna, to szukaj k🤬a innej pracy. Prawica k🤬a ich mać, że na wypłatę i emeryturę jednego górnika musi pracować 3 ludzi w firmach prywatnych. Jak ja k🤬a nienawidzę komuny. J🤬y homo sovietikus.
Zgłoś
HaSz23 2013-06-06, 23:26 3
up@ nie p🤬l
Zgłoś
pauauek 2013-06-06, 23:32 4
raskolnikov74 napisał/a:

Co ma k🤬a premier do wyceny ludzkiej pracy. Jakby były po tyle ile chcesz, trzeba by nie zapłacić ludziom.
Mam dość lewackiej propagandy na sadolu: Premier k🤬a zamknął kopalnię, premier k🤬a nie chce dokładać nam do ciuchów, itd

Tyle ma rząd (z Premierem na czele), że reguluje podatki(itd...) obcinające nam dochody. Więc skoro dajmy właściciel sklepu musi opłacać składki, czynsz, wynagrodzenie dla pracowników to automatycznie podnosi cenę produktu, żeby wyjść na swoje. Po drugie nie spinaj się tak, bo to tylko dowcip

podpis użytkownika

Dulce et decorum est pro patria mori
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 23:56 5
A później tylko głód, halucynacje i śmierć...
Zgłoś
bartekmmm 2013-06-07, 0:22 3
...
- Ryży c🤬ju... To jest pralnia!

podpis użytkownika

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-07, 13:08
Cytat:

Jebaj się lewaku, chciałbyś nierobić i żeby ci ciuchy dofinansowywać? Tyle kosztują i ch*j, bo tyle sobie liczą ludzie którzy je sprowadzili do sklepu. Nie podoba ci się to zbieraj mech.

a może tyle sobie liczą i tak mało można kupić, bo ponad 80% naszych dochodów idzie na podatki? :o
Zgłoś