Dość ciekawa sektorówka przygotowana przez kibiców Śląska podczas 1 finału pucharu polski 2013 rozgrywanego 2 maja we Wrocławiu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Dość ciekawa sektorówka przygotowana przez kibiców Śląska podczas 1 finału pucharu polski 2013 rozgrywanego 2 maja we Wrocławiu.
a mogła by się zająć ogniem ta szata, przypaliło by te tępe łyse łby
@up dlaczego tępe? znasz ich?!Zapewne te tępe łby maja w sobie więcej życia, odwagi niż ty... .
Ps. Fajna oprawa
Ps. Fajna oprawa
"Piłka nożna to rozrywka dla prostego ludu" - znalazł się kuźwa krzywy
Co wam przeszkadza w tej oprawie? Żadna z rac nie poleciała na murawę, nikomu nic się nie stało, mecz nie został przerwany - a wy dalej biadolicie jacy to łysi bandyci. Co oni zrobili? Czym różni się człowiek odpalający race na stadionie od osoby która nie zapina pasów w samochodzie?
DanielTGK napisał/a:
Czym różni się człowiek odpalający race na stadionie od osoby która nie zapina pasów w samochodzie?
Wykształceniem
@
Banda plebsu.
@up ty masz cipe czy jaja że żalisz się w internecie jak się bojisz grupki wysportowanych facetów .
Ezoteryk napisał/a:
@up ty masz cipe czy jaja że żalisz się w internecie jak się bojisz grupki wysportowanych facetów .
Jest i pierwszy obrońca
. Mam wrażenie że typ należy do tego typu kozaczków co w grupie to wielcy panowie, ale jak przechodzi obok sam to z p🤬dą i spuszczoną głową :].
Za pojazd po polityce zawsze piwo, jedyna grupa ludzi która głośno potrafi powiedzieć co im się nie podoba. Chociaż nigdy nie byłem na meczu, nie lubię piłki nożnej. Podziwiam wkład włożony w zrobienie takiej sektorówki.
Żeby złagodzić wasz ból dupy
, wrzucam filmik z powstania tej oprawy Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie